Този кабинет е първа стъпка към излизане от кризата. Това

...
Този кабинет е първа стъпка към излизане от кризата. Това
Коментари Харесай

Цветанка Андреева : Кабинетът Денков-Габриел е първа стъпка към излизане от кризата

Този кабинет е първа стъпка към излизане от рецесията. Това ще е дълъг развой. Кризата ще свърши, когато престанем да стигматизираме партии. Зад партиите стоят електорати и те са в стотици хиляди. Това сподели в предаването " Денят онлайн " по Нова телевизия политологът Цветанка Андреева във връзка новоизбраното държавно управление " Денков-Габриел ".

Между Денков и Габриел има синергия, като това също способства за основаването на държавното управление. Ротационният принцип, който в началото изглеждаше необичайно, проработи, съобщи тя.

Но нещата не са се успокоили, виждаме какво се случва в Народното събрание, по-скоро ще се радикализира самият политически развой, означи Андреева.

Макар че опозицията подлага на критика държавно управление за липса на морал, държавно управление има доста явен идеологически детайл – евроатлантическите правила. Това са две обединения, които гледат в една посока по отношение на сегашното и бъдещето на България. Затова съперниците на кабинета са главно по идеологическа линия. Това най-ясно личи при " Възраждане ", които приказват, че Съединени американски щати ръководят у нас посредством прелом. Тук идеологията е извънредно мощна и е време евроатлантическите сътрудници да дават отговор и да влязат в тази борба. " Възраждане " саботират работата на самия парламент и оспорват легитимността на изпълнителната власт. За жал, това прави и президентът Радев, уточни политическият анализатор.

Обществото има потребност от утешение. Не считам, че на този стадий има сила за огромен обществен митинг, разяснява Цветанка Андреева.

Според нея във вътрешнополитически проект сега се нуждаем от финансова дисциплинираност, с цел да влезем в еврозоната и Шенген. Важно е в този момент да сме дисциплинирани, с цел да имаме бъдеще, сподели още Андреева.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР