Този изцяло нов малък, но мощен камион доказва, че по-голямото не винаги е по-добро: „Камион, който наистина има смисъл“

...
Ние обикновено не мислим за камионите като за очарователни, а
Коментари Харесай

Ние обикновено не мислим за камионите като за очарователни, а за едно чисто ново електрическо мини камион от базирана в Тексас компания е точно това — и е страхотен за околната среда.

Vanish, произведен от базираната в Тексас компания AYRO, скоро ще излезе на пазара с цена от $33 990, и е на път да тръгне на обиколка в цялата страна, за да докаже своята функционалност и ефективност.

AYRO Vanish най-много прилича на версия на японски камион kei, вид малко превозно средство, което е популярен в цяла Азия и нараства популярността си в Съединените щати. Докато американските пикапи в момента се придържат към максимата „по-голямото е по-добро“, нарастващата популярност на камионите kei показва, че това не винаги е така в световен мащаб.

Vanish има капацитет на теглене от 1200 паунда, почти идентичен с този на нов Ford F-150 с още по-дълго легло. Междувременно AYRO казва, че трябва да има 50% по-ниски експлоатационни разходи в сравнение с пикап, задвижван с газ.

Камионът може да бъде конфигуриран като бордови, пикап легло или кутия за храна. Той ще може да пътува само до 25 мили в час, така че използването му за превози на дълги разстояния е изключено, но трябва да е повече от способен да изпълнява градска и комунална работа.

Коментаторите на Electrek бяха силно изразени впечатлен от малкия камион.

„Пикапите станаха твърде големи. Това е хубава промяна“, пише един коментатор. „Тези големи чудовища изразходват твърде много гориво и са трудни за маневриране и паркиране. Камионите от 90-те години бяха с много по-добър размер от предложенията на GM, Ford и RAM днес.“

„Ако леглото може да носи същите товари (ако не и повече), тогава се надяваме, че ще стане някои хора преосмислят целия сценарий с огромен пикап“, пише друг. „Преди години карах дизелов пикап Isuzu, който не беше много различен от този и можеше да се справи доста добре с товарите. Изпълни целта си, без да има за какво да се оплаквате.“

„Уау, камион, който наистина има смисъл!“ написа трети.

Присъединете се към нашия безплатен бюлетин за седмични актуализации за най-готините иновации, подобряващи живота ни и спасяващи нашата планета.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР