Този фритюрник с горещ въздух има мощност 1300W и сензорен

...
Този фритюрник с горещ въздух има мощност 1300W и сензорен
Коментари Харесай

5,5-литров Air Fryer – приготвя здравословно ястие за шестима

Този фритюрник с парещ въздух има мощ 1300W и сензорен екран

Air Fryer уредите подготвят здравословна храна бързо и дейно

Фритюрниците с парещ въздух са желан апарат за подготвяне на храна от от ден на ден семейства. Те са бързи, комфортни и изключително значимо – подготвят вкусни ястия, да вземем за пример пиле с хрупкава коричка, без да употребяват олио.

Достъпен като цена предлага на промоция сега онлайн магазинът Cafago. Този удобен апарат коства единствено €50,69 и се доставя гратис от европейски склад в границите на няколко работни дни. Ето в резюме и неговите благоприятни условия:

Air Fryer е стилен и лек, със сензорно ръководство

На първо място това е фритюрник с огромен потенциал от 5,5 л, кадърен да побере и „ опържи ” с въздух ядене за цяло семейство. Освен това уредът е много мощен – 1300W, като ползва технология с 36-градусова циркулация на горещия въздух, образува пресен външен пласт и задържа влагата в ястието.

За оптимално улеснение  разполага със сензорен LCD екран, който приема команди с допиране и демонстрира значима информация. Може да настроите фритюрника за вид ядене, време за подготвяне и температура, след което да си почивате или да свършите друга работа, до момента в който Air Fryer „ опържи ” храната.

Сензорният екран приема команди с допиране за конфигурация на готвенето

Когато извадите храната от фритюрника, се задейства автоматизирано отбраната за спиране и нагряването стопира. Това подсигурява безвредно потребление на уреда.

Air Fryer уредите са високотехнологичен и ефикасен метод за подготвяне на храна вкъщи елементарно, бързо и в същото време здравословно. С готвене без потребление на олио ще получите вкусна пържена храна, без да натоварвате организма си.

Този Air Fryer има потенциал да изпече храна за цялото семейство

Разглежданият модел се предлага в черен цвят и дружно с кашона тежи към 5 кг. Важно е при поръчката да изберете EU щепсел за включване към контакта. Уредът включва и тава за печене.

Можете да купите фритюрника тук: – на цена от €50,69 и гратис от европейски склад в границите на няколко работни дни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР