Този февруари ще се поздравим с Честита нова смърт“ –

...
Този февруари ще се поздравим с Честита нова смърт“ –
Коментари Харесай

10 любопитни факта за филма „Честита нова смърт“

Този февруари ще се поздравим с „ Честита нова гибел “ – продължение на шлагера „ Честита гибел “, в който колежанката Трий Гелбман попада във времева примка и е принудена да претърпява още веднъж и още веднъж деня на своята гибел, до момента в който не разкрие самоличността на личния си палач.

„ Честита нова гибел “ трансформира и уголемява митологията на познатия ни свят и разкрива какви са аргументите героинята на Джесика Рот Трий да попадне в клопката на времето. Продължението ще даде отговори на доста от въпросите, които останаха тайнственост, а новосъздадените, смразяващи кръвта детайли във кино лентата ще основат чувство за още по-ужасяващото наличие на неведението в живота на всеки човек.

Също като своя предходник, „ Честита нова гибел “ не е характерен хорър, а преплита голям брой жанрове, което придава на историята по-голяма тежест и я прави налична за по-широк кръг фенове.

За кино лентата се завръща съвсем целият автентичен креативен екип, включително режисьорът Кристофър Ландън („ Паранормална интензивност: Белязаните “), който е и сценарист, както и изпълнителката на основната роля Джесика Рот („ Ла Ла Ленд “). Продуцент е Джейсън Блум („ На части “, „ Бягай! “, „ Камшичен удар “, „ Честита гибел “).

Към изпълнителните продуценти на Честита гибел Анджела Манкузо и Джон Балдечи се причислява Самсон Муке („ Scouts Guide to the Zombie Apocalypse “). В функциите влизат още веднъж още Израел Брусард и Руби Модин, а към тях се причисляват Сураж Шарма, Рейчъл Матюс и др.

„ Честита нова гибел “ идва в кината на 15 февруари, а тази седмица, дружно с приятелите от Форум Филм България и музикалния портал © Меломан.бг търсим най-хубавите песни за пробуждане. Провокирани от саунда на „ In Da Club “ на 50 Cent, ви питаме: Кое е парчето, с което стартира вашият ден? В края на седмицата двама от гласувалите ще завоюват двойни кинобилети, годни за веригите на Синема Сити и Кино Арена.

А по какъв начин наподобява цялостното нареждане на обичаните ви песни за пробуждане, ще разберете в събота, 16 февруари, в електронното списание © 10-те най.

Дни преди формалната премиера на кино лентата у нас поглеждаме зад кулисите на „ Честита нова гибел “ с 10 любопитни обстоятелството за актьорите, сюжета и тайните елементи към лентата.

1. „ Честита нова гибел “ разкрива същинската причина за времевия капан, в който попада героинята на Джесика Рот – Трий Гелбман, в първата част на поредицата.

2. Докато в първата част във времевия капан попада единствено Трий, в този момент в него са въвлечени огромна част от героите.

3. Един от обичаните моменти на режисьора Кристофър Ландън от втората част на поредицата е моментът, в който Трий открива, че още веднъж е в капан да претърпява един и същи ден още веднъж и още веднъж.

Бях впечатлен от сериозността, с която Джесика Рот подхожда към построяването на облика на Трий и препредаването ѝ на комичните моменти, примесени с яд “, споделя Ландън.

4. Фи Ву, който играе Райън, съквартирантът на Картър, е взел участие в „ Перфектният темп 2 “.

5. Продуцентът на „ Честита нова гибел “ – Джейсън Блум, е продуцент също и на „ Стъкления “ и „ На части “ .

6. В „ Честита гибел “ Райън е показан като досадния съквартирант на Картър. В „ Честита нова гибел “ той е звезда в научния отдел на Университета Лойола в Ню Орлиънс. Райън оглавява екип от трима брилянтни, луди учени, които построяват комплицирана машина, забавяща времето на молекулярно равнище, евентуалната причина за времевия капан, в който попада Трий в първата част от поредицата.

7. Сара Яркин, която пресъздава един от новите облици в „ Честита нова гибел “ ( Дре, част от брилятния инженер екип, предвождан от Раян), в действителност ненавижда хорър филми.

Аз ненавиждам хорър филми “ , споделя тя, смеейки се. „ Страхувам се от всичко. Уплаших се даже, когато гледах „ Професия русокоска “ като дребна. Просто намирам метод да се опасявам от всичко. “

8. Сураж Шарма е третият талантлив академик в екипа на Райън и негова дясна ръка. Дебютът на Сураж в киното е в международния блокбъстър „ Животът на Пи “ .

9. Едно от най- огромните провокации пред екипа на Кристофър Ландън е пресъздаването на декорите от първия филм.

Когато се върнахме в болничното заведение в Луизиана, която използвахме като снимачна площадка в първата част, се оказа, че тя е разрушена “ , споделя Ландън. „ Така че ние трябваше да пресъздадем коридорите, болничните стаи, всичко от нулата – всеки дребен подробност. “

10. Дизайнерът на костюмите – Ан Адамс, някогашен баскетболен играч, основава екипите на университетския баскетболен тим „ Тритоните “.

Като дребна изненада към екипа съумях да сложа последните имена на огромна част от тях на гърба на екипите на тима. На Крис (режисьорът Кристофър Ландън) дадох номер 1 като наш смел водач. На Джейсън (продуцентът Джейсън Блум), избрах късметлийския номер 13. А на играча с моето име дадох номер 22, който в действителност е номерът на татко ми и моят номер, когато играехме в гимназията. “

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР