Този "Фалкон" колко пъти вече.. Спукахме гума сега при кацането,

...
Този "Фалкон" колко пъти вече.. Спукахме гума сега при кацането,
Коментари Харесай

Самолетът на Борисов спука гума при кацането в Брюксел, той обяви: Ако не се разберем за Брекзит, ще настане шок и ужас

Този "Фалкон " какъв брой пъти към този момент.. Спукахме гума в този момент при кацането, само че няма проблеми и няма потърпевши. Много са ни положителни водачите и това ни избави. Не инцидентно през днешния ден на Министерски съвет възстановихме Военновъздушното учебно заведение.

Това сподели пред публицисти в Брюксел министър председателят Бойко Борисов, който ще взе участие в изключителното съвещание на Европейския съвет по тематиката за Брекзит. "Нито една от двете страни не желае корав Брекзит. Събираме се и има доста въпросителни. Ако се извърши това, което Тереза Мей е написала в писмо до Доналд Туск, тя желае 30 юни. Съдейки от българската реалност си задавам първи въпрос - това значи, че Англия ще се проведат евроизбори и след 24 май те ще имат евродепутати. Ще има ли мощ, която ще им каже след това да изоставен европарламента? Аз съм за удължение на Брекзит, другояче може да стане огромен безпорядък. Явно нито ние, нито британците сме подготвени за Брекзит. Трябва да се даде максимален период, тъй като другояче в петък ще настане потрес и смут. За нас е по-дбре да има пролонгация, в сравнение с в петък да се затвори границата. Нощта е пред нас и ще беседваме ",

"Очаквам и от другите оставки. Те ни гледат сеира, тъй като при нас един след различен подават оставки. Казват, че оставките не вземат решение нищо, само че не подават. Да подадат и те оставки и тогава ще разясняваме ", разяснява Бойко Борисов тематиката за свадите с жилищата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР