Този декември по , ТВ домът на най-добрите исторически драматични

...
Този декември по , ТВ домът на най-добрите исторически драматични
Коментари Харесай

``Сиси`` – историята на момичето, което стана икона – с нов прочит в ексклузивна премиера по EPIC DRAMA |

Този декември по, ТВ домът на най-хубавите исторически трагични сериали, ще дебютира „ Сиси “ – нов минисериал „ в ера “ в шест елементи, продуциран от Story House. Разкошната продукция хвърля нов, актуален взор към живота на мъжкото момиче, което става императрица на Хабсбургската империя, предначертава политическата история и се трансформира в легенда на киноекрана.

Ролята на императрица Елизабет, чийто литературан облик е обезсмъртен актрисата Роми Шнайдър през през 1950-те, е олицетворен по нов метод от дебютиращата швейцарска актриса от американски генезис Доминик Девънпорт (Night Train to Lisbon). Историята на тази персона от кралско родословие от генерации очарова и в този момент е време да превземе сърцата на младите фенове – с нов и упорит сериал, разказан от днешна вероятност.

„ Сиси “ е обилна, пленителна и модерна продукция, която ще се излъчи извънредно в цяла Централна и източна Европа единствено по Epic Drama, от 26 декември, с двойни епизоди в три следващи недели от 22:00 часа.



Снимки: Epic Drama

Първата супер-звезда на Европа, Сиси в този момент навлиза в нова епоха посредством тази приказка, изпълнена с конспирация и блян. Безгрижната тийнейджърка се влюбва бясно в всесилен и мечтан мъж, император Франц Йосиф, в чийто облик се превъплъщава немският артист Яник Шуман (Center of My World, Charité). Но той има прикрита мрачна и рискова страна: на тази обич не ѝ е писано да се реализира.

Сиси би трябвало да избере и приема предизвикателството; това е история за съзряването, за мъжкото момиче, което се трансформира в уверена модерна жена – тя ще би трябвало да взима сложни решения, да се оправя със загуби и най-после да извърши самостоятелната роля на императрица.

Фокусът е върху взаимоотношенията в кралската двойка и Сиси. Известна като най-красивата жена в Европа, тя се бори против строгия, понqкога деспотичен режим, бори се за идеалите си. Любовта на живота ѝ, Франц Йосиф, е човек с потиснати страсти, прикрити зад облика на прецизния и нечовечен държател на Австро-унгарската империя.

Това не е исторически филм, това е универсална и безконечна приказка за любовта, свободата, фамилията, самоопределението и дълга, облечена в блясъка на придворната мода от 19-и век. „ Сиси “ дебютира по в неделя, 26 декември, от 22:00 часа и ще се излъчи в три следващи недели до 9 януари 2022 година

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР