Този човек дали жадува само физическата интимност във връзката или

...
Този човек дали жадува само физическата интимност във връзката или
Коментари Харесай

Четирите зодии, които поставят физическата интимност пред любовта

Този човек дали жадува единствено физическата фамилиарност във връзката или в действителност ме обича? Това не е ли въпрос, които нормално ви хрумва, когато започнете да излизате с някого? Докато някои хора търсят здрава и постоянна връзка, други просто избират плътските удоволствия и хвърлянията в инцидентни връзки.

Ако сте прекомерно любопитни, с цел да знаете какво ще избере сътрудникът ви – обич или сласт, тогава астрологията може да ви помогне.

Ето и кои са четирите зодиакални знака, които постоянно слагат физическата фамилиарност пред любовта:

Скорпион

Скорпионите са известни със своя замърсен разум и чувствена природа. Те са същинското определение за това, че всеки изпитва естествена физическа потребност от фамилиарност. Ето за какво те няма да имат нищо срещу да си легнат с някого, единствено с цел да задоволят потребностите си в леглото. Емоционалните връзки не са нещо, което те считат за жизненоважно, когато става въпрос за връзки. В същото време те могат да станат най-мръсни, когато става въпрос за правене на обич. Те са извънредно изборни и много взискателни в леглото. Могат да стигнат до прекаленост и да се разделят с колегата си, в случай че не получават уместно задоволство в леглото от него.

Стрелец

Стрелците копнеят за завършения и постоянно дават приоритет на креватните връзки пред любовта. Те са доста флиртуващи и като огнен знак желаят разнообразни типове „ горива “ за най-голямо задоволство.  Родените под този знак постоянно отделят в допълнение време за сериозния ангажимент и са доста по-доволни от връзки за една нощ или инцидентни срещи. Те могат да вършат обич на всички места, стига да с някой, който намират за доста прелъстителен. Емоционалната връзка постоянно идва по-късно за тях, като първоначално те дава приоритет на физическата интензивност.

Овен

Изтъкнати за най-високото интимно предпочитание, Овните са много преобладаващи в леглото. Те постоянно избират физическата фамилиарност преди любовта. Не им лишава доста време, с цел да се възпламенят по някого. Те могат да положат всички луди старания, с цел да създадат любовната сесия по-чувствена, оставяйки колегата си да жадува за повече. Ако очаквате нишка от прочувствена връзка от Овен, тогава той може да ви разочарова доста скоро. По-скоро тези хора желаят да се потвърдят като най-интензивни любовници, в сравнение с като такива с дълбока обвързаност или усеща.

Телец

Телците имат доста и разнородни мечти, учредени на прекарванията в леглото. След като са във връзка, те избират най-много да извършват точно тези подсъзнателни свои предпочитание. Да поддържат нещата уютни и хармонични не е за тях. Въпреки това, те не вършат първите ходове в спалнята, тъй че не го очаквайте от тях. В същото време те са безусловно влюбени в концепцията за горещи и мръсни бързи неща, инициирани от колегата им. Те желаят разнообразни типове удоволствия и постоянно са подготвени да опитат нови неща в спалнята. Харесва им да опитват. Това, което обожават над това, е съблазняването, което получават от колегата си. Те постоянно държат прочувствените пориви зад себе си в една връзка, защото имат висок вкус за любовни милувки. Телецът може да не е най-хубавият, когато става въпрос за непоклатимост в една връзка. Ако обаче търсите буен сътрудник, значи сте срещнали верния човек.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР