Този 7-дневен план за подобряване на бюти рутината е специално

...
Този 7-дневен план за подобряване на бюти рутината е специално
Коментари Харесай

7-дневен план за по-добра грижа за красотата

Този 7-дневен проект за възстановяване на бюти рутината е особено предопределен за дамите в динамична възраст, които към този момент виждат първите белези на стареене.

Стресът, замърсяването, напредването на годините, всички фактори в композиция ни оставят изтощени, а лицето носи ясните белези от това. Безжизнен загар, изтощени очи, забележими линии са нормалните последствия.

Затова ви предлагаме един елементарен 7-дневен проект, с който да върнете блясъка на хубостта си. Стъпките сме подредили съгласно дните от седмицата. И сме се погрижили да са лесни за следване и най-много потвърдено ефикасни.

Понеделник – погрижете се за съня си

Липсата на задоволително сън се счита за главен провинен за преждевременното стареене. Още през 2015-та учени потвърдиха, че при по-възрастни човеци, даже една нощ недоспиване задейства по-бързото стареене на клетъчно равнище.

 7-дневен проект за по-добра грижа за хубостта

Освен че вреди на здравето ни, недоспиването се изписва и по лицата ни. За да си осигурите най-малко 7 часа пълностоен сън, адаптирайте вечерните си привички. Намалете времето, което прекарвате вечер на телефона или пред тв приемника. Избягвайте кофеина, алкохола, тежката храна. Вместо това си пригответе чаша успокоителен чай и преди лягане почетете книга. Здравият сън ще ви зареди с сила за цялата седмица и ще ви обезпечи пресен загар и отпочинал, ослепителен взор.

Вторник – започнете курс на дейна терапия за кожата

След 30 години, кожата на съвсем всяка жена се нуждае от натоварен козметичен асистент, който да изглади първите фини линии. Новият серум CICA-FILLER от Lierac има коригиращо бръчките деяние, като в същото време с това подхранва кожата и я прави по-мека, а тена – по-бистър. Действието му е основано на Бакухиол Про-колаген – дейна съставна част от ново потомство, по-ефективна от ретинола при синтеза на колаген, и то без странични резултати като неспокойствие и фоточувствителност.

 7-дневен проект за по-добра грижа за хубостта

Серумът от линията CICA-FILLER съдържа още обичайния за Lierac деен комплекс от бръшлян-хвощ-шапиче, който усъвършенства еластичността, хиалу-3 концентрат и дейната съставна част pore-refiner, стягаща порите.

 7-дневен проект за по-добра грижа за хубостта

Серумът се употребява в курс от един месец, който можете да повторите 2-3 пъти годишно. Допълват го два противостареещи крема от серията CICA-FILLER, като единият от тях е подобаващ за потребностите на естествената и сухата кожа, а другият е с по-лека текстура на гел крем.

Сряда – погрижете се да дадете отмора на косата си

Работната седмица е в разгара си, постоянно сме забързани и ежедневното миене и оформяне на косата е предизвикателство. Но също така е и мощно изтощаващо. Всекидневното миене на косата с шампоан може да раздразни скалпа и да подтиква в допълнение отделянето на себум, като в това време лишава защитния филм на косъма.

За да дадете на косата си малко въздух сред измиванията, следвайте стъпките тук: Три дни с съвършена коса, без да я мием.

Четвъртък – стимулирайте кожата и цялото тяло със самомасаж

За да се храни кожата от вътрешната страна, би трябвало да сме сигурни, че поддържаме дейна циркулацията на кръвта. За тази цел масажите са незаменимо средство. Можете да си извършите гальовен масаж на лицето вкъщи, употребявайки дерма ролер или просто върховете на пръстите си. След няколко минути, можете да нанесете серума си – това в допълнение ще задейства възприемането му от кожата.

За тялото нашият екип предлага с две ръце масажа със суха четка преди душ. Гуинет Полтроу беше първата звезда, която направи сухото четкане на кожата известно. Действително този простоват способ, за който са ви нужни 3-5 минути в домашни условия, работи прелестно на кожата, като я подтиква и освежава.

Тези лесни практики също така ще ви оказват помощ да релаксирате, когато сте към края на натоварената седмица.

Петък – пробвайте мултимаскинг

В петък вечер сте към този момент изтощени, лицето ви също. Но все пак можете по едно и също време да се отпуснете за няколко минути, до момента в който в това време освежите кожата си.

Опитайте модерния сега мултимаскинг, при който по едно и също време нанасяме разнообразни маски върху обособените зони на лицето. Причината е, че нормално те имат разнообразни потребности. Кожата на бузите е по-суха и постоянно раздразнена, по тази причина се нуждае от успокояваща и хидратираща маска. В зоната към носа, върху брадичката и челото ще ви подейства добре маска за детокс, която да почисти в дълбочина и да свие порите.

За зоната към очите, както и за устните, към този момент има богато многообразие от специфични пачове, които хидратират и подхранват тънката и суха кожа там. Крайният резултат е, че ще дадете на кожата на лицето си таргетирано “захранване ” с нужните субстанции. И ще посрещнете петък вечер с по-свеж и юношески тип.

Събота – актуализирайте грим сбирката си за новия сезон

Есента е сезон, в който желанието ни за смяна среща новите трендове в грима.

За да си зъдадете въодушевление, да повдигнете самочувствието си и да сте сигурни, че визията ви издава фешън подготвеност, освежете грим несесера си.

 7-дневен проект за по-добра грижа за хубостта

Ключовата визия през тази есен ще бъде свежа, натурална, без мощен грим на очите, единствено със свежи цветни докосвания на скулите и устните. Точно такива видяхме на последното дефиле на Chanel. А преди броени дни, с подобен макияж се появи в Ню Йорк звездата с български генезис Нина Добрев.

 7-дневен проект за по-добра грижа за хубостта

Уверете се, че имате в несесера си:

  • Лек и флуиден декор дьо загар, който стои като втора кожа.
  • Подходящи артикули за леко попълване и за фиксиране на веждите.
  • Естествен и изтънчен цвят за устните и скулите.

Неделя – време за релаксираща грижа за тялото

Любимата ви йога процедура, пилатес, тонизираща гимнастика с ластици вкъщи или просто дълга разходка в парка, каквото и да изберете, придвижването е най-хубавият метод да се откъснете от злободневните грижи и да поддържате тялото си във форма.

Също както масажът, и упражненията въздействат освен на физическия тонус. Те оказват помощ на оросяването и по този метод усъвършенстват очевидно типа на кожата.

 7-дневен проект за по-добра грижа за хубостта

Завършете с топла вана или душ, съпроводени с обичано благоухание. И обичания ви серум и антиейдж крем по-късно, несъмнено.

Защото всеки ден се нуждаем от своите минути за хубост и от дребните женски ритуали, които ни припомнят, че всяка от нас е специфична!

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР