Toyota развива водородните горивни клетки от години. Mirai е лицето

...
Toyota развива водородните горивни клетки от години. Mirai е лицето
Коментари Харесай

Водородната Mirai примамва клиенти с нисък лизингов процент в Германия

Toyota развива водородните горивни кафези от години. Mirai е лицето на тази тактика на компанията и е японският водещ автомобил, задвижван с водород. И в този момент следва на тестване годността за ежедневна приложимост на модела. С нова самодейност за таксиметрови компании, Toyota желае да притегли евентуални клиенти със относително ниска лизингова ставка.

Началният вид на Toyota Mirai е наличен за търговците против месечен лизинг от 539 евро (плюс ДДС). Седанът работещ с горивни кафези, се възползва от държавни дотации и офертата за цялостен лизинг "KINTO One ": Разходите за поддръжка, изхабяване и комплект зимни колела към този момент са включени в месечната цена. Ако изберете изцяло оборудвания топ модел "Advanced ", плащате 639 евро на месец (плюс ДДС). Тези предложения са основани на период от 48 месеца и общ пробег от 40 000 километра без първична вноска.

Второто моделно потомство на петместния Mirai покрива до 650 километра с цялостен контейнер. Водородът, който в този момент се съхранява в три резервоара, се преобразува в електрическа сила в по-компактната, само че по-мощна горивна клетка, която задвижва електродвигател с мощ 130 кВт/182 к.с. Единствените излъчвания, които се появяват по време на шофиране, са водни пари. За към пет минути процесът на зареждане не е доста по-дълъг от този на транспортните средства с стандартно задвижване.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР