Той ви харесва, има ситуации, в които го показва. Има моменти,

...
Той ви харесва, има ситуации, в които го показва.
Има моменти,
Коментари Харесай

Ето защо той се отдръпва от вас, въпреки че ви харесва

Той ви харесва, има обстановки, в които го демонстрира.
Има моменти, в които се сближавате, оставате с усещане, че взаимоотношенията ви се задълбочават и тъкмо тогава той се дистанцира. Тогава напълно естествено е да си зададете въпроса за какво това се случва.
Какви може да са някои от аргументите мъж, който ви харесва да се отдръпне, вижте в идващите редове.

1. Той се опасява от обвързване – Някои мъже се опасяват да не изгубят свободата си. Също по този начин, има мъже, които излизат или флиртуват с повече от една жена и това им оказва помощ да вземат решение с коя да продължат или пък не.

2. Той е бил наранен в предишните си връзки – Още една причина мъж, който ви харесва да се дистанцира от вас е минало любовно отчаяние. Независимо какво се е случило в предходната му връзка, в случай че е бил засегнат, той ще се поколебае да изведе връзката на идващото равнище.

3. Той усеща, че сте отвън неговата класа – Особено в случай че счита, че вие като персона, обществен статус сте на по-високо равнище. Това може да го кара да има ниско самочувствие, да се опасява, че няма да оправдае вашите упования.

4. Не е сигурен дали не сте във връзка – Защо в една минута се държи като заинтересуван, а в идната – дистанцирано? Може би счита, че не сте свободна, че имате връзка или се срещате с някого и го е боязън, в случай че ви предложения на среща, да не го „ отрежете “.

5. Страхува се от възприятията си – Когато един мъж се влюби, може да му е мъчно да обработи тези страсти в сходство с настоящата си обстановка. Това значи, че някои значими неща може да заемат второстепенна позиция, като връзката да вземем за пример. Осъзнаването на действителността на обстановката може да го накара да направи няколко крачки обратно и да се откъсне от взаимоотношенията.

6. Не желае сериозна връзка – Вярвате или не, един мъж може да ви харесва, само че да не излиза с вас, тъй като вашите планове са разнообразни. Може като цяло да не търси сериозна връзка или макар страстите си към вас, да не счита, че вие сте подобаващата за него партньорка.

7. Той към този момент има връзка – Друга причина, заради която мъжете се държат отдалечено, когато харесват дадена жена, е в случай че към този момент са в сериозна връзка. Флиртува с вас, гали егото си, само че няма съществени планове към вас.

8. Не бърза – Защо внезапно стартира да се държи дистанцирано по отношение на вас? Може би той не бърза или държи опциите си с вас отворени. Мъжете, които желаят сериозна връзка, не бързат с това. Те отделят време, с цел да опознаят партньорката си и да се научат по какъв начин да изградят връзка.

9. Очаква знаци от вас – Някои мъже може да ви харесват, само че не желаят да наподобяват обезверени. Ето за какво се отдръпва, с цел да види дали вие в действителност имате интерес или не. Разбира се, в случай че към този момент сте посочила страсти и той ту се приближава, ту се отдалечава, потърсете отговорите в някои от другите аргументи, които споменахме.

10. Говорете с него – Когато забележите ненадейно зародилото разстояние сред вас – общувайте. Комуникацията е основна за възстановяване на всички аспекти на едни взаимоотношения. Споделете за това какво ви прави усещане в неговото държание и т. н.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР