Той си представяше новите технологии много преди времето си и

...
Той си представяше новите технологии много преди времето си и
Коментари Харесай

Откъде идват футуристичните знания на Никола Тесла?

Той си представяше новите технологии доста преди времето си и тези облици изпълвали мозъка му. Твърдеше, че е общувал със същества от различен свят. Никола Тесла беше и си остава тайнственост за елементарния свят.Всички велики художници, изобретатели и създатели, в това число Никола Тесла, се усещат принадлежности с по-висша цел. Има ли стратегия за човечеството? Има ли по-голям прикрит проект, който надвишава естествената ежедневна рутина?Винаги се е считало, че във всяко потомство на Земята се изпращат избрани души, родени с развити рецептори към висше знание, предопределени да изведат човечеството на ново равнище на развиване.На 7 януари 1943 година Никола Тесла умира от инфаркт на 33-ия етаж на хотел New Yorker. Няколко часа след откриването на тялото му, неговият племенник дошъл в стая 3327 и открил, че тялото на Тесла, както и неговите чартежи,рисунки и бележки, към този момент са били отнесени.Има изказвания, че те са били конфискувани от ФБР и бързо класифицирани като „ строго секретни “. Официалната версия гласи, че не е намерено нищо значително.
Нови открития на самостоятелни откриватели настояват, че документи съдържат скришен проект за развиването на човешката цивилизация, получен от извънземна доброжелателна цивилизация. Това незабавно подсказва, че Никола Тесла е получил знанията си от чужд върховен разсъдък.

 Той си представяше новите технологии доста преди времето си и тези облици изпълвали мозъка му. Твърдеше, че е общувал със същества от различен свят. Никола Тесла беше и си остава тайнственост за елементарния свят.
Защо неговите записи съставляват подобен интерес за държавното управление на Съединени американски щати?Тесла е роден във време, което съответствува с антично кабалистично знамение. Според него ” Портите на мъдростта ще се отворят на Земята и човечеството ще откри своите водачи “. И кой е роден по това време? Никола Тесла и Алберт Айнщайн.Но има ли нещо друго с изключение на пророчества и клюки, свързани с Никола Тесла и неговите познания?През цялата ни история е имало разнообразни пророци и учени, които са повлияли на еволюцията на човечеството.Забележителни образци са Галилео, Коперник, да Винчи. Айнщайн и Тесла несъмнено попадат в тази категория. Всички те са свързани с освобождение на сила от непознато познание.Учените, участващи в плановете на Тесла, считат, че той е имал безчовечен мозък. Мнозина стигат даже по-далеч, като допускат, че Никола Тесла е получил знанията си от неземни сили, които са помогнали да развие невероятните си качества и да направи открития, които озаряват света през днешния ден.Никола Тесла е имал знанието, че във Вселената има мощ, която цялото човечество може да употребява, единствено в случай че знаят по какъв начин вярно да настроят сетивата си.Ученият вярвал в митове за кули, които предавали освен електричество само че и сила. Един подобен образец са античните обелиски, които намираме на всички места по света. Според някои експерти те са били свързани и са употребявали магнитното поле на Земята.Какво е имал поради Никола Тесла с думите„ мозъкът ми е единствено правоприемник във Вселената, има ядро, от което получаваме познания, мощ и ентусиазъм. Не съм проникнал в тайните на това ядро, само че знам, че то съществува ”?Факт е,че Тесла е приказвал за резултата на „ вътрешния савант “ или това, което в този момент назоваваме нашето подсъзнание: източникът на креативен пробиви на гениално равнище. “Вашето подсъзнание има достъп до познания, които не са в мозъка ви. Някои елементи от тези способности, тези нови идеи… те би трябвало да са някакъв тип душевен феномен. Те постоянно съдържат неща, които вие в действителност не сте знаели, обезпечено. Не единствено неща, които не сте видели вярно или към момента не сте комбинирали дружно. Вместо това, това е нова информация, която е пристигнала от Вселената, защото към този момент не е била във вашите подсъзнателни области ”.Вероятно по тази причина Тесла е виждал целия проблем от позиция на „ радиоапарат “ в главата, където източникът на познания е някакъв тип отдалечен предавател.

 Той си представяше новите технологии доста преди времето си и тези облици изпълвали мозъка му. Твърдеше, че е общувал със същества от различен свят. Никола Тесла беше и си остава тайнственост за елементарния свят.
Умишлено ли са били „ забравени ” знанията на Никола Тесла?Една нощ Никола Тесла проследявал гръмотевична стихия на 960 км със своя усилващ предавател. Изведнъж той улови сигнали от незнаен източник. “Това беше поредност от три импулса, които ми се сториха математически ”. След дълго мислене той стигнал до извода, че те идват от космоса.Изведнъж Тесла се трансформирал и почнал да приказва,как атомите са като слънчеви системи и че светлината може да действа като вълна и като парченце.Според някои теории на конспирацията Айнщайн, изплагиатствал теорията от Тесла и получава Нобелова премия за същата концепция.Въпреки това Тесла в никакъв случай не е получавал благодарност или премия за същото изобретение, направено от него на по-ранен стадий.Според някои откриватели,когато Тесла имал здравословни проблеми, некоректното отношение на лекарите към него се изяснява със пристрастеността му и вярата в извънземните. Той просто не бил от вида учени, които признавали тогавашната просвета даже в опазването на здравето, което го предписание неуместен за държавното управление,църквата и тайните организации.Знанието на Никола Тесла просто е било прекомерно надалеч напред във времето си, а мисленето му прекомерно нетрадиционно.Ето за какво доста от неговите открития бяха освен пренебрегнати, само че и отхвърлени. Без Никола Тесла нашият свят нямаше да е толкоз развъртян, колкото го познаваме през днешния ден, само че в случай че скритите му изобретения бяха признати и разкрити на обществеността, кой знае къде щеше да е човечеството през днешния ден.Следвайте ни в Instagram, Twitter и Youtube за забавно и мистериозно бонус наличие!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР