Той се появи, спечели и продължава напред - VW T-Roc

...
Той се появи, спечели и продължава напред - VW T-Roc
Коментари Харесай

VW T-Roc – освежаване за бестселъра - видео

Той се появи, завоюва и продължава напред - VW T-Roc е създаден повече от милион пъти, откогато беше пуснат на пазара през 2017 година Сега компактният SUV ситуиран на пазара под Tiguan, който се предлага още в спортна R версия и кабриолет, получи нов сериозен подтик. Първите екземпляри след освежаването на модела ще излязат по улиците напролет на 2022 година

Какво се е случило с фейслифта? Разбира се, преди всичко екстериорът на T-Roc е явно осъвременен и оптически остър. LED фаровете и тонираните задни светлини към този момент са общоприетоо съоръжение. Като екстра в този момент има и LED матрична светлина с осветена решетка, плюс задни светлини с нова графична конструкция и динамична функционалност за мигачи. Ако това не е задоволително - налични са и пет нови екстериорни бои и новооформени алуминиеви джанти от 17 до 19 инча.

В интериора акцентът пада върху по-високото качество. Например арматурното табло с неговата „ разпенена “ повърхнина и отличителни дизайнерски шевове, както и към този момент общоприетите повърхности от плат на панелите на вратите. В взаимозависимост от версията на оборудването, изкуствената кожа, удобните седалки с централни панели ArtVelours, спортните седалки за лидера и пасажера начело или кожената тапицерия „ Nappa “ обогатяват интериора на T-Roc.



T-Roc в действителност „ израства “ през втората половина от живота си, когато става въпрос за асистиращи системи и работа в мрежа. Front Assist и Lane Assist са конфигурирани общоприетоо, а също по този начин е налице новият IQ.Drive Travel Assist и предсказуемият круиз надзор Predictive ACC, които разрешават асистирано ръководство, прекъсване и ускоряване при скорости до 210 км/ч. Местната информация за скоростта, градските входове, кръстовища или кръгови кръстовища се включват в ръководството посредством консолидиране на сигналите от предната камера, както от GPS и картографските данни.

С We Connect Plus, съгласно VW, са вероятни „ натурален онлайн гласов надзор “ и достъп до стрийминг услуги; Apple CarPlay и Android Auto към този момент могат да се употребяват и безжично против в допълнение възнаграждение.

VW дава на модела три TSI елемента с мощности от 110 до 190 к.с. и два TDI мотора със 115 и 150 к.с. По-мощният дизел се предлага като алтернатива, най-мощният бензинов мотор се предлага със задвижване на всички колела като стандарт.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР