Той призова руснаците за спокойствие и подчерта, че никой няма

...
Той призова руснаците за спокойствие и подчерта, че никой няма
Коментари Харесай

Пригожин: Украинската армия е готова за контранастъпление и то ще започне до 15 май

Той прикани руснаците за успокоение и акцентира, че никой няма да влезе с танкове в Москва

Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) са подготвени за контранастъпление и то ще бъде извършено до 15 май, съобщи ръководителят на частната военна компания " Вагнер " Евгений Пригожин във видео изявление, публикувано през днешния ден от съветския боен блогър Семьон Пегов, оповестяват съветски медии, представени от Българска телеграфна агенция.

" Украинската войска е подготвена за контранастъпление. Досега я спираше неприятното време, а може би и някакви вътрешни проблеми, които е трябвало да се решат. Навярно ще ни оставят да си отдъхнем на 9 май, само че до 15 май просто 100%  ще има нахлуване ", съобщи  той. 

Пригожин прикани руснаците за успокоение и акцентира, че никой няма да влезе с танкове в Москва.

По думите му има сили, които желаят да " разчленят Русия ". " Ето за какво най-добре е в този момент да дадем отпор или в противоположен случай страната, наречена Руска федерация, може и да престане да съществува ", разяснява той.

Всички догатки, че американците ще накарат украинците да се откажат от нахлуване са неоснователни, счита Пригожин. " А може би Зеленски ще излезе и ще каже, че не би трябвало да се продължава по-нататък? Тогава ще продължат поляците, който има полза ще продължи. Кой не би се полакомил от Русия? В нашата история това е ставало толкоз доста пъти ", сподели още шефът на Вагнер. 

Запитан дали ще бъде в Москва за Парада на успеха на 9 май, Пригожин отговори: " Не. Просто имаме доста работа ". 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР