Той предупреди, че ще отговори, ако напрежението ескалираБеларуският държавен глава

...
Той предупреди, че ще отговори, ако напрежението ескалираБеларуският държавен глава
Коментари Харесай

Лукашенко се вбеси и отправи страшна заплаха към Запада

Той предизвести, че ще отговори, в случай че напрежението ескалира
Беларуският държавен глава Александър Лукашенко откачи и насочи страшна опасност към Европа.

Той съобщи, че самолетите на Беларус, са преоборудвани и са в положение да носят нуклеарно оръжие. В този ред на мисли, той предизвести Запада, че ще отговори, в случай че напрежението ескалира.

„ Те би трябвало да схванат, че никакви хеликоптери, самолети, в случай че не престават да нагнетяват напрежение, няма да ги спасят “. Това съобщи Лукашенко пред кореспонденти по-рано през днешния ден, а думите му бяха представени от организация БелТА.



„ Путин и аз един път казахме в Санкт Петербург, че те би трябвало да могат да носят нуклеарни оръжия. Какво мислите, ние си чешем езиците ли? Всичко е готово! „.

Припомняме, че по-рано през днешния ден президентът на Украйна Володимир Зеленски уточни, че светът се е разминал на косъм от нуклеарна злополука.
Той обаче уточни, че Международната организация за атомна сила (МААЕ) и други международни органи, би трябвало да работят доста по-бързо, с цел да принудят съветските военни да изоставен територията на Запорожката АЕЦ, означават Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

„ Всяка минута, през която съветските военни остават в атомната електроцентрала, има риск от световна радиационна злополука “, разкри той в постоянното си видео послание.
Той уточни, че след възобновяване на последната захранваща линия, доставяща електричество в превзетата от Русия Запорожка АЕЦ, светът в действителност се е разминал на косъм от радиационна злополука.

Той разкри, че повода за изключването на най-голямата АЕЦ в Европа е бил обстрелът от страна на съветските военни.
Източник: standartnews.com
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР