Той поставя на трето място по заплащане почти неизвестния Джордан,

...
Той поставя на трето място по заплащане почти неизвестния Джордан,
Коментари Харесай

Някой си Джордан взима почти колкото Преслава

Той слага на трето място по възнаграждение съвсем незнайния Джордан, който сякаш дели шампионската стълбичка с безспорни звезди като Емануела и Преслава. " Изтичането " на парите на чалгарките идва няколко дни, откакто всички уеб страниците притоплиха новината на Hotnews.bg от няколко години, че Галена е вън от димитровградската компания. Нейното място съгласно листата надали не заема Джордан, който съгласно изцяло изфабрикуваната информация взима 10 бона за присъединяване. Певецът, за чиито шлагер Hotnews.bg не може да се сети, в действителност има доста участия, само че е надалеч освен от славата на към този момент изчезналите във компанията Галена и Емилия, само че и от към момента колежките си Преслава и Емануела.

Логично в листата Преслава и Емануела са певиците с най-голям хонорар - 12 000 лв., само че единствено вманиачен би приел за истина новината, че Джордан взима с два бона по-малко от тях. Просто описът е изработен по информация от началото на година за повдигането на хонорарите на звездите, измежду които сигурно Джордан не е.
Реклама
В листата като вест е избран и фактът, че Ивана пее с бенд-нещо, което тя прави от години и никой не би трябвало да е сюрпризиран, че базукарката й седи като залепена до певицата. Ивана и оркестър взимат с два бона по-малко от Джордан. Срещу 7000 бона се разписват Анелия и Теди Александрова, а с хилядарка от горната страна взимали Джена, Илиян и Глория.

Диона, хваната да кара с дрога, очевидно може да събере задоволително пари за неразрешени удоволствия, тъй като взима 5 бона за присъединяване. В тази си част описът е изцяло същински и може да му се има вяра. Някои от известните в предишното звезди взимат възнаграждения равни или даже по-ниски от тези на по-младите си сътрудници. Борис Дали да вземем за пример получава 4 500 лв., а Милко Калайджиев - 2 500, само че това не е изненада, тъй като двамата нямат нито един нов шлагер от години.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР