Той определено успя да привлече вниманието върху себе си Примата

...
Той определено успя да привлече вниманието върху себе си Примата
Коментари Харесай

Кралицата на фолк заряза младото си гадже, няма да повярвате с какъв красавец се показа

Той несъмнено съумя да притегли вниманието върху себе си

Примата на родния попфолк Глория побърза да се похвали с новия красавец до себе си. Няма никакво подозрение, че певицата е наясно по какъв начин да притегли вниманието върху себе си. този път обаче тя съумя да изненада феновете си, защото е сменила обичания си младок с различен чаровник, който съумя да прикове погледите на потребителите на обществените мрежи от раз.

Ако към този момент изгаряте от неспокойствие да научите кой е той, ще ви кажем – Саймън. Самата Глория призна името му в поста си. Не може да се отхвърли, че двамата наподобяват зашеметяващо един до различен. И тук е мястото да отбележим, че в действителност Саймън е необикновен чаровник от породата немска овчарка.

Така и не излиза наяве дали той е новият домакински любим на Глория или се е снимала с него по време на обиколките си в страната и чужбина. Не се схваща и кой е застанал зад обектива. Всеизвестен факт е, че и тази година Глория не пропусна да отдъхне на Халкидики. Тя даже заприказва, че ще се реалокира да живее в южната ни съседка, защото е извънредно възмутена от политиците ни.
                             
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР