Той обвини вносителите на вота на недоверие към кабинета, че

...
Той обвини вносителите на вота на недоверие към кабинета, че
Коментари Харесай

Кирил Петков: Този вот няма да мине, но ние ще се борим за България с чист въздух

Той упрекна вносителите на вота на съмнение към кабинета, че нямат визия за България. „ Този избор няма да мине, само че ние ще се борим за България с чист въздух, ще се борим за съвременна България, за по-високи работни места, ще се борим за нашата татковина ". Това съобщи съпредседателят на „ Продължаваме Промяната " и народен представител от ПП-ДБ Кирил Петков от парламентарната естрада по време на разискването на дебатите за вота на съмнение към кабинета „ Денков-Габриел ".

Той изреди неслучилите се енергийни планове - измежду които построяването на АЕЦ „ Белене ", проваления нефтопровод „ Бургас-Александруполис " и сподели, че държавното управление със своите 128 дни (на власт) не може да носи отговорност за тях.

Петков упрекна опозицията, че си служи с лъжи. „ Трябва ясно да напомним, че предходната седмица дружно взехме решение да не ограничаваме въглищните мощности чак до 2038 година Да, има заплаха да се понижат опциите за американските централи след 2026 година ", прочете Петков и изясни за какво са изпратили проектите на Европейска комисия, с цел да не загубим както предходната година пари по Плана за възобновяване и резистентност.

Съпредседателят на Политическа партия упрекна вносителите на вота за съмнение към кабинета, че нямат визия за България. „ Време е да помислите за положителни решения, вместо да вкарвате страната в блатото на страха и омразата ", сподели той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР