Той обърна специално внимание на процесите в БСП. Ние сме

...
Той обърна специално внимание на процесите в БСП. Ние сме
Коментари Харесай

Кирил Добрев за оставката: Поредното шоу на Нинова, без нея има ш...

Той обърна особено внимание на процесите в Българска социалистическа партия. „ Ние сме действително във вътрешнопартийна предизборна акция. Вътрешният избор ще бъде през септември, а конгресът през октомври. Т.е. Нинова 15 дни по-рано от датата, в която трябваше да излезе по този начин или другояче в отпуск, с цел да направи своята предизборна акция за своя трети противозаконен мандат, тъй като уставът и позволява единствено два, направи едно политическо шоу “, изясни той.

 

Добрев е безапелационен, че има една съществена причина, поради която не може да има огромно ляво обединяване. „ Тази причина е този човек, който през днешния ден сякаш подаде оставка, с цел да може да се кандидатира още веднъж за ръководител на Българска социалистическа партия “, добави той.

 

Кирил Добрев уточни, че Нинова от дълго време не беседва с ветераните, с Българския антифашистки съюз, в това число с всички субекти в лявото пространство, с които не намира нищо общо. Вчера оставката й бе поискана и от младежите. „ Освен дребните партии, има доста Неправителствени организации, леви издания, леви интелектуалци, с които тя приключи своите срещи от дълго време, още преди години. Нинова не ги схваща какво приказват. За нея ляво-дясно, леви полезности, взаимност, тъждество са все неща, които не схваща. И когато не ги схваща, тя просто стопира да поддържа връзка с подобен вид хора “, сподели той.

 

Политикът даде образец и с това, че младежкият водач на Съюз на демократичните сили е втори в нейния регион. „ Желанието й да промени същността на Българска социалистическа партия от огромна, лява, всеобща партия в дребна лидерска бутикова партия към този момент се случва “, счита Добрев.

Той напомни, че Нинова е определена от два региона сега – от София и от Благоевград. „ В София след нея е водачът на Съюз на демократичните сили Калоян Методиев, а в Благоевград е юношески водач от Гоце Делчев, която е изкарала 1800 преференции. Тестът за Нинова дали е обществена и дали обича Българска социалистическа партия, ще е решението й от кой регион ще влезе. Ако реши да влезе от Благоевград, неин сътрудник ще стане водачът на Съюз на демократичните сили Калоян Методиев. Ако реши да влезе от София, тогава в Народното събрание ще влезе една млада вяра на Българска социалистическа партия “, акцентира Кирил Добрев. І

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР