Той носи името Финикс Барън Хилтън Реум и радва родителите

...
Той носи името Финикс Барън Хилтън Реум и радва родителите
Коментари Харесай

Бебето на Парис Хилтън стресна с необичайно голяма глава

Той носи името Финикс Барън Хилтън Реум и радва родителите си с помощта на сурогатна майка. Така даже след 40-те си години Парис откри метод да се радва на дете, като с Картър Реум възнамеряват най-малко още две-три, с цел да се усещат пълноценно семейство. Видът на бебето обаче значително стресна почитателите ѝ. Малкият се появи в Мрежата, гушнат от майка си, а извънредно огромната му глава незабавно притегли погледите.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

И в действителност, по отношение на останалите елементи на тялото тя наподобява много несъразмерна и меко казано, странна. Мнозина заподозряха, че детето страда от рядко положение, познато като макроцефалия. Причините за него могат да бъдат най-разнообразни – от генетични фактори до инфекции по време на бременността. В част от случаите е допустимо да бъде признак и за по-сериозна мозъчна малформация или израстък. Невинаги обаче сериозността на положението е наложителна. В доста от случаите главата на бебето наподобява по-обемна, само че мозъкът му е непокътнат от каквито и да било необикновени малформации.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Самата Парис Хилтън побърза да се вбеси на сходни наблюдения. По думите ѝ животът под светлината на прожекторите може да бъде ужасяващ и не прилича коментиращите да имат такова отношение към едно бебе, което очевидно е в чудесно здравословно положение.

Автор: lifestyle.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР