Той коментира назначенията в силовите структури"Министерството на вътрешните работи е

...
Той коментира назначенията в силовите структури"Министерството на вътрешните работи е
Коментари Харесай

Николай Радулов: Семерджиев може да е член на организация с полицаи и прокурори

Той разяснява назначенията в силовите структури

"Министерството на вътрешните работи е обзето от хора, които желаят да пречат на естественото развиване на нещата и на смяната. То е фрашировано с хора, които са свързани с бившето ръководство. Неговото ликвидиране не може да стане за шест месеца или година. Оптималният период е четири години. " Това разяснява Николай Радулов в студиото на.

Според него Георги Семерджиев се е употребил от протекция доста дълготрайно време. „ Няма по какъв начин, в случай че не е член на някаква организация, включваща служители на реда и прокурори, която се облагодетелства за сметка на нещастието на хората”, посочи той. Радулов уточни, че е мъчно да се оцени какъв брой огромна е такава група, само че съгласно него тя има височайшо застъпничество.

Относно полицайката Симона Радева сподели, че е на най-ниското полицейско равнище. „ Там е най-рисковото място за назначение, тъй като с цел да се запълнят щатни бройки, се вършат доста съществени взаимни отстъпки. Провеждат се по-скоро психически диалози, а не конкурси”, изясни Радулов.

Назначението в тази ситуация става с подписа на шефа на Столична дирекция на вътрешните работи. Обикновено той единствено подписва заповедта. Според него има доста чиновници като Симона Радева в структурите на Столичната дирекция.

„ Имаше няколко случая в последните години, в които доста хубави полицайки участваха в скандални случаи. На „ Орлов мост” една беше взела участие в побой - и отново беше от Първо районно. В побоя зад колоните също имаше жена. Има много фрапантни девойки, които обичат да се обличат в униформа и да работят на рискови места”, акцентира Радулов.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР