Той изпрати кандидатите за депутати отново в пострадалите от наводненията

...
Той изпрати кандидатите за депутати отново в пострадалите от наводненията
Коментари Харесай

Борисов в Пловдив: Мислете как и кой ще управлява! След 2 октомври трябва да загърбим различията

Той изпрати претендентите за депутати още веднъж в потърпевшите от наводненията региони в Карловско, където те оказват помощ на хората и им заръча по този начин да разпределят силите и средствата, че след 20 дни отново да са там, с цел да оказва помощ
Съединението е най-важно, би трябвало да се обединим. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на площад " Съединение " в Пловдив, където бяха и претендентите за народни представители от обединението ГЕРБ-СДС.

Той разяснява, че " Съединението е най-важно " и изпрати претендентите за депутати още веднъж в потърпевшите от наводненията региони в Карловско, където те оказват помощ на хората.
И им заръча по този начин да разпределят силите и средствата, че след 20 дни отново да са там, с цел да оказват помощ.
Ще върнем цените на бензина, нафтата, метана, тъй като знаем по какъв начин и 12 години сме го правили. Ще върнем цената на тока в границите, в които сме го държали 12 години, сподели още Бойко Борисов.

" Преди две години ни разединиха и в този момент би трябвало да мислим по какъв начин да обединим народа. Превърнахме се като враждуващи футболни агитки. Пътят ни би трябвало да бъде пътят на обединяването, съединението, дружно. Само по този начин можем да излезем от рецесията, в която се намираме сега ", сподели още водачът на ГЕРБ.
Според него като нация би трябвало да създадем по този начин, че Северна и Южна България да се изравнят като стандарт на живот. " Югът е 3 пъти по-мощен сега от Севера. Разединението стои във всичко. Затова там толкоз искахме да построим пътищата ", посочи той.
" Трябва да загърбим разединението. 70 % от българите споделят, че последната година живеят по-лошо. Кое да продължи? Влошаването? Да видят какво са построили и създали през последните 2 години ", разяснява Борисов.
 

Още при идването си водачът на ГЕРБ прегърна Дани Каназирева, която преди дни се отхвърли да е част от изборната конкуренция, само че остана да оказва помощ на обединението. Каназирева го посрещна с усмивка и съвсем се разплака при прегръдката с него, написа Новини.бг.
Бившият министър председател бе съпроводен от претенденти за народни представители от ГЕРБ-СДС, измежду които Вежди Рашидов, Радомир Чолаков и Десислава Атанасова. На място участваха Иван Тотев и кметът на Пловдив Здравко Димитров.
„ След като преди 2 години ни разединиха по този начин, би трябвало да мислим по какъв начин да сплотяваме народа. Има наводнения на всички места, това е буря. Ако има отговорни, има органи, които да се занимават с тях “, сподели той.
По думите му всички младежи на ГЕРБ са в потърпевшите региони, само че им е забранил да се пускат във Facebook, а просто да оказват помощ.
„ Важно е страната да има бързи реакции в такива моменти. Автомагистрала " Тракия " към този момент е в безобразно положение, нищо не е пипнато, това е рисково “, сподели той.
„ Слушам ги деликатно. Тези дни отново не престават да бръщолевят какво ли не. Ние като нация би трябвало да създадем нужното “, съобщи Борисов.
Той изброи в какъв брой доста градове е било вложено от страна на ГЕРБ през годините на ръководство.
„ Мислете по какъв начин и кой ще ръководи. Важно е след втори октомври да се направи най-важното и да се загърбят разликите “, съобщи Борисов.
" Бойко Рашков от година и половина е министър, а Денков? Сега Демерджиев, тъй като е пловдивчанин, това, което чух, че приказва, мога и аз да го пояснявам ", сподели Борисов.
" Петков споделя, че са вкарвани храни през границата, но парите били за мен. Демерджиев пък споделя, че граничарите са пускали хиляди мигранти да влизат. Граничари са ставали трафиканти. По пътя на логиката на Петков, всичко е отивало при Рашков и при него, и са напълнили страната с мигранти “, сподели Борисов.
„ Когато председателствах Европейски Съюз, тогава в Брюксел отидохме дружно с Радев. Тогава демонстрирахме единството на нацията. След това пристигнаха всички водачи на Европейски Съюз и ни поздравиха “, спомни си Борисов и сподели, че тогава мотото на България е станало мото на целият Европейски Съюз – „ Съединението прави силата “.
„ Важно е егото малко да поприключи. Това най-малко по пътя на формалната логичност. Те са се пенсионирали, те са по-ниско от нас. Пагубно е да си приказваме по този начин за избори. Ние се превърнахме на футболни агитки. Едно време Б бранш за Левски, Г за ЦСКА, а многото хора са в А и В. Затова акцията би трябвало да е мъдра и да се обединим. Само по този начин може да обезвредим рецесията “, сподели още Борисов.
 
Източник: epicenter.bg
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР