Той изглежда в много лоша форма – физическа, психическа, освен

...
Той изглежда в много лоша форма – физическа, психическа, освен
Коментари Харесай

Политолози: Божков изглежда в лоша форма – и физически, и психически, не е готов за битка

„ Той наподобява в доста неприятна форма – физическа, психическа, с изключение на позицията, която не е мощна. Питам се дали не се е върнал в България, тъй като има някакви здравословни проблеми. Не изглеждаше като човек, който е цялостен с сила и е подготвен да води борба ”, това сподели политологът Румяна Коларова в предаването „ Твоят ден “ по Нова нюз.

Много хора са забелязали какъв брой тежко диша, какъв брой е прежълтял и измършавял. Някои дори допускат, че се е прибрал в България, тъй като е доста болен и даже, че желае да напусне този свят в родината си.

„ Казаното от предприемача Васил Божков е блъф. Той е задоволително образован, с цел да разбере, че какъвто и да е политически план, подсилен от него, ще е с негативни шансове, заради всички обвинявания. Има да води каузи и ще е доста комплицирано да убеди медиите за нещо, което се приказва за него. От всички, които са в партията му „ Българско лято ”, единствено той е забавен ”, разяснява политическият пиар Нидал Алгафари. Той предложи Божков да резервира парите си за себе си, в сравнение с да ги пръска по политически план.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР