Той има на своя страна семейството си и тези, които

...
Той има на своя страна семейството си и тези, които
Коментари Харесай

Сестрата на Роналдо го брани като тигрица

Той има на своя страна фамилията си и тези, които го обичат. Те постоянно ще бъдат до него, без значение какво става. Но обстановката сега въобще не ме изненадва. Португалците са привикнали да плюят в чинията, от която ядат. Винаги е било по този начин. Затова, когато някой се измъкне от пепелта, това пречи на другите.

Така звучи част от поста в инстаграм на Катя Авейро, чиято сестринска любов към Кристиано Роналдо постоянно я кара да го брани като тигрица.

Този път повода е, апелът на част от португалските почитатели огромната звезда да бъде оставен отвън състава за мачовете от Лигата на нациите. Това не се случи, а родината на голмайстора в последния миг изпусна първото място в групата от дивизия А и надлежно няма да се бори за трофея.

“Нужно е да подаваме ръка на тези, които постоянно са давали всичко от себе си за Португалия. Португалците обаче са дребни, бездушни и постоянно неблагодарни. Този човек е на колене и няма кой да му подаде ръка. Това е грубо ”, написа още сестрата на нападателя.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР