Той е на мнение, че за Борисов развитието на ГЕРБ

...
Той е на мнение, че за Борисов развитието на ГЕРБ
Коментари Харесай

Румен Христов: Не са водени разговори Борисов да е кандидат за президент

Той е на мнение, че за Борисов развиването на ГЕРБ е по-важно от оглавяването на дадена позиция в институция, като президентската. Христов счита, че водачът на ГЕРБ би бил по-полезен за партията и гласоподавателите си като водач на групировката.

„ Да допуснем, че той, по-късно тежко ръководство, има потребност да поеме глътка въздух. Според мен дейностите на Борисов са тактика, тъй като 10 дни не са чак толкоз значими за развиването на една персона, в случай че не е задоволително добре опозната и одобрена. Опасението е, че в случай че бъде оповестена кандидат-президентската двойка в този момент, тя би била атакувана още от в този момент. Виждаме, че настройките за хейт против претендентите на ГЕРБ-СДС са огромни. Що се отнася до коментара на президента, че Борисов употребява партията като щит, това важи за всички партии. Често пъти и ръководителят е щит на самата партия, това е взаимообвързан процес”, счита Христов.

На въпроса дали Кристалина Георгиева е претендентът на обединението за държавен глава Христов изрази мнение, че е рано жена да бъде президент на страната. Относно претендента, първичните хрумвания са били той да бъде нечлен на партия, само че да бъде претендент на обединението ГЕРБ-СДС, подсилена с вицепрезидент от среди на ГЕРБ, с цел да има готовност в по-големия сътрудник.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР