Той е един от най-обичаните български актьори. Обичаме да го

...
Той е един от най-обичаните български актьори. Обичаме да го
Коментари Харесай

Христо Мутафчиев за силата на духа и „отвратителния оптимизъм“

Той е един от най-обичаните български артисти. Обичаме да го слушаме, обичаме да се наслаждаме на гения му и на сцената, и на екрана, обичаме да приказваме и да пишем за него.

Тази събота Деси Банова-Плевнелиева ни срещна в рубриката ѝ „ Тук и сега” по с Христо Мутафчиев.

Актьорите сме разнообразни. Едни артисти се преправят, когато излизат на сцената, с цел да влязат в някакъв облик, а други употребяват себе си като поднос към публиката и в действителност самите те са част от ролята.

Той сигурно е от вторите. Сигурни сме, че всеки, който е имал удоволствието да гледа режисура с негово присъединяване, е усетил това с душата си.

Разбира се, възприятието му за принадлежност към актьорската колегия продължава и след угасването на прожекторите. Факт, Христо Мутафчиев е един от дребното, които не престават да се борят със зъби и нокти за ползите на българския спектакъл. Без да нарушават положителния звук, несъмнено.

От времето, прекарано в работа като част от Съюза на артистите в България, аз съм се научил да бъда по-скоро диалогичен, в сравнение с да бъда опортюнист и контра на всяко едно решение на всяка една институция. Разбрах, че единствено с разговор и с баланс може да се реализиран задачите, които в последна сметка желая да реализира.

По негови думи, той е човек, който знае кой е, от къде е, какъв брой коства и каква е цената му. А когато си наясно с тези неща, постигаш по-лесно това, което искаш да постигнеш.
 Най-култовите цитати от безконечните български филми  Най-култовите цитати от безконечните български филми  Най-култовите цитати от безконечните български филми  Най-култовите цитати от безконечните български филми
Приема с достолепие житейските компликации, през които му се постанова да премине, и продължава напред с още по-голяма мощ. Според него човек би трябвало да реши дали желае да изживее този живот, а когато вземе това решение, да застане твърдо зад него.

Натъжават го измяната, напрежението, което хората изпитват един към различен, игнорирането на индивида насреща. Опитва се да преодолява отрицателните усеща и да продължава напред, тъй като продължителното тъгуване може да го накара просто „ да изтече като сълза “.

Целия диалог гледайте във видеото горе.
 15 остарели български думи, чието значение ще ви изненада  15 остарели български думи, чието значение ще ви изненада  15 остарели български думи, чието значение ще ви изненада  15 остарели български думи, чието значение ще ви изненада
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР