Той е бил Джим Морисън, Batman, Светецът, Марк Твен на

...
Той е бил Джим Морисън, Batman, Светецът, Марк Твен на
Коментари Харесай

Повечето филми за бъдещето се покоряват на смъртта, а аз не искам никой да ми казва как да чертая бъдещето си ~ Вал КИЛМЪР

Той е бил Джим Морисън, Batman, Светецът, Марк Твен на театрална сцена.  На 31 декември американският артист Вал Килмър навършва 57 години, а славата му на сложен човек не пречи да бъде обичан от милиони фенове. Те познават само екранните му облици, а те са декларация за огромния му актьорски гений. Извън сцената и снимачната площадка Килмър не е светец, а непокорният му манталитет намира своя кей в пространно ранчо в Ню Мексико – 24 кв. км дързост, изпълнена с бизони, коне, свине, кози, лами и пилета. Назад към бащините корени, обратно към природата и същинските неща, надалеч от складовете на Холивуд и подправения искра на славата, Вал Килмър наподобява не страда за отминалата популярност, нито пък желае някой различен да взема решение живота му. Сега той е господарят и даже все по-рядко да го виждаме на екрана, постоянно можем да гледаме „ Истински романс “, „ The Doors ”, „ Тумбстоун “, „ Батман вечно “, „ Жега “, „ Призрака и Мрака “, „ Светецът “.

Честит Роден Ден, Вал!

Баща ми е израснал в планините на Ню Мексико и е брал памук в полето за $ дневно. Работил е за фамилията си от 7-годишен.

Животът е скъп и когато някой си отиде, имаш опция да схванеш какъв брой безценен е в действителност той. Брат ми се удави, когато беше на 17 - аз бях на 15 години. Мисля, че това ме накара да порасна. Но моят татко не съумя, това в действителност го съкруши.

Аз не съм американец. Аз съм Американецът.

Мисля, че част от моята известност има връзка с сложните функции, които съм изиграл. Актьорите имат податливост да се разпознават с героите си.

Холивуд е като склад. Това е просто място, където отиваш. Онова, което е забавно в този склад, е работата с изобретателни хора.

Песните в „ The Doors ” ги изпях самичък.

  

Не мисля за живота си като факсимиле, аз съм клише-ексцентрик. Може да стартираме с името ми – че кой различен се споделя Вал? Колко Валовци познавате? Наистина?

Марк Твен е огромен колкото Америка. Начинът, по който той споделя истории превзема съзнанието и е по този начин надалеч от обичайното.

Моите деца нямат никакъв интерес към моята известност. Те са деликатни, изтънчени, имат нравствен взор върху материалните неща, тъй като дружно вървим на черква.

Повечето филми за бъдещето се покоряват на гибелта, а аз не желая никой да ми споделя по какъв начин да начертавам бъдещето си.

Warner Bros ми предложиха да бъда идващия Batman, само че тогава аз отхвърлих поради „ Светецът ”.

Мисля, че гибелта е просто преход към друго положение на съзнанието.

Да си изобретателен и да правиш пари на театрална сцена е много предизвикателно.

Не разбираш какво значи оскърбление, до момента в който не се разведеш.

Никога не съм имал бизнес проект. Не, в действителност имах. Моят бизнес проект беше да имам шанс – и аз в действителност имах подобен. Това беше ужасно. А вторият ми бизнес проект беше още веднъж да имам шанс, и тогава се препънах…

Снимки: theredlist.com, Viva

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР