Той е българската звезда на професионалния боксов ринг. Той е

...
Той е българската звезда на професионалния боксов ринг. Той е
Коментари Харесай

Кубрат Пулев за любовта, приятелствата и предателствата

Той е българската звезда на професионалния боксов кръг. Той е прочут с бързината и силата си. Има единствено една загуба на кръга. А след всеки мач носи в ръцете си българското знаме. За другарствата и измените, за любовта и равносметката за живота и за годината. Най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев искрено пред Ива Софиянска-Божкова и Мариян Станков-Мон Дьо.

“С годините и славата приятелите станаха по-малко. Много от тях се оказаха такива единствено за маса, за ваучър. Показаха ми, че не може да се разчита на тях. Давал съм пари на заем на другар и след това не помни въобще да ми ги върне. И най-после ми споделяха: „ Трябва да ни оставиш тези пари, тъй като ние толкоз години сме до теб и те подкрепяме”. Излиза, че си плащах, с цел да имам приятели”, сподели Кубрат Пулев.

Според него прекомерната добрина му е огромна уязвимост. Той показа още, че обичаната му Андреа също му е слаба страна.

„ Много е значимо, когато на един човек му се даде всичко, да може да го оцени. Обикновено не оценяваме нещата, до момента в който не ги изгубим. Надявам се нещата с Андрея да тръгнат в вярната посока и след време да имаме деца. С нея сме малко конфликт на характери”, сподели още най-хубавият ни боксьор.

Кубрат дефинира годината като мощна и сполучлива професионално. „ Двама мои съперници, които доста говореха, се отхвърлиха от мача. Обясняваха, че ме е боязън, пък най-после не пристигнаха. Изиграх мачовете си с успех”, добави боксьорът. Той има вяра, че България я чакат хубави дни. И желае хората да го запомян като заслужен човек, който обича родината си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР