Той благодари на германското правителство за високата оценка на Германия

...
Той благодари на германското правителство за високата оценка на Германия
Коментари Харесай

Министърът на вътрешните работи на Германия: България покри крите...

Той благодари на немското държавно управление за високата оценка на Германия за приемането на България в шенгенското пространство.

 

" Това е знак, който ни демонстрира, че сме на прав път. Темите, които коментирахме, бяха отличното двустранно съдействие в региона на вътрешните работи, граничното ръководство, моментното положение по линия на миграцията ", сподели още Калин Стоянов, представен от Българска национална телевизия.

 

" За федералното държавно управление беше от решаващо значение България да покрие критериите за влизане в шенгенското пространство. Според нас тези критерии са изцяло покрити и изпълнени от България още предходната година. Затова ние единомислещо заставаме зад това участие ", изясни федералният министър на вътрешните работи на Германия Нанси Фезер.

 

" Ролята на Фронтекс като организация за отбрана на границите е огромна и значима ", съобщи още Фезер и добави, че: " По границите, отвън помощта на Фронтекс, самите страни членки носят отговорност за външните си граници ".

 

Като част от визитата си у нас Нанси Фезер посети Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ". На място служебният министър на вътрешните работи Калин Стоянов срещна немския си сътрудник с работата на граничните управляващи на пункта и с активността на Тристранния център за полицейско и митническо съдействие.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР