Той беше силно желан на „Герена” през лятото, още когато

...
Той беше силно желан на „Герена” през лятото, още когато
Коментари Харесай

Мартин Райнов - един левскар, готов на всичко за клуба

Той беше мощно мечтан на „ Герена” през лятото, още когато треньор на Левски беше Славиша Стоянович. Все отново, шест месеца по-късно, халфът на Берое облече синята фланелка и към този момент записа 12 мача с нея в Първа лига.

„ Чувствам се добре, привикнах с ситуацията, с клуба Левски. Тук е малко по-ветровито. Малко по-колеблив мач и рецензиите са доста по-различни от тези, които сме получавали в предходните си клубове”, показа Райнов пред DIEMA SPORT.

Напрежението в един същински гранд е доста по-голямо. „ Вече привикнах с напрежението, усещам се доста по-добре, пробвам се да се съсредоточвам и да се развличам по време на тренировките. За терзанието, един-два мача се притесняваш, а по-късно свикваш.”

По формулировка полузащитник, на дуела с ЦСКА на Мартин Райнов му се наложи да играе като централен бранител и то едвам за повторно кариерата му.

„ Да, когато се постанова, постоянно съм подготвен да оказвам помощ. Когато играеш в Левски, не можеш да кажеш, че не ти е комфортно на тази позиция. Нямам никакви терзания дали играе по-напред или по-назад в халфовата линия. Чувствам се еднообразно добре там”, добави някогашният състезател на Левски.

„ Аз обичам гола, работя за него и ще се веселя да вкарам, в случай че ми се гласоподава доверие още в идващия мач. Сигурен съм, че ще пристигна в най-хубавия момент”, показа още Райнов.

Роденият в Габрово футболист има действителна преценка за своето показване и приема рецензиите, които понесе по отношение на първия гол на Лудогорец при успеха на разградчани на „ Георги Аспарухов”.

„ Мачът беше доста значим, в случай че бяхме победили, щяхме да се намесим по-добре в битката за купата. Стадионът беше цялостен. Приех загубата тежко. Критиките са естествени, откакто загубиш и допуснеш такава неточност. На най-високото ходило си в България, всеки те гледа под лупа. Това в действителност ме стимулира и нямам терзания.”

След мача с Черно море в Първа лига, Левски се изправя против първенците и ЦСКА.

„ Левски излиза всеки мач за победа, за това се готвим, това ни е задачата, четири мача, четири победи. Не мислим за борбата за първото място, ние си гледаме нашата борба, да побеждаваме. Ако бяхме спечелили тук във у дома мачовете, в този момент щяхме и ние да се борим за купата. Надявам се идната година да я спечелим”, разяснява още Райнов.

„ Да, постоянно съм желал да играя тук в Левски. Искам да подобря самостоятелно своята игра, желая като тим да играем по-добър футбол. Феновете на Левски са най-хубавият тим. Искам да печелим трофеи. За чужбина има време, виждам тук да се представим добре”, приключи футболистът на Левски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР