Той бе категоричен, че Тагарев има амбициозна управленска програма, която

...
Той бе категоричен, че Тагарев има амбициозна управленска програма, която
Коментари Харесай

Велизар Шаламанов: Има проблем в предоставянето на военна помощ з...

Той бе безапелационен, че Тагарев има амбициозна управническа стратегия, която би трябвало да показва реализиране на резултати в комплектоване на нашата войска със способни военнослужещи, както и развиване на предната територия на НАТО на наша територия.

„ Намаляване на американската помощ за Украйна води до намаляване потенциала на страната за отпор на съветската експанзия. Но има пробуждане в Европа, че би трябвало да има повече помощ за Украйна и че континентът би трябвало да се замисли за нарастване на качествата за защита. Все повече би трябвало да гледаме към Париж, Берлин, Лондон и към София. Отбраната е отговорност на всички нас, в това число и на София ”, безапелационен бе някогашният боен министър.

Относно думите на френския президент Еманюел Макрон, че може да се стигне до изпращане на бойци от страните от Европа в Украйна, Шаламанов счита, че това е „ стъпка напред ”. Според него по този начин Макрон е декларирал, че Европа не може да допусне Украйна да загуби тази война.

„ Ако Украйна загуби, опасността за континента нараства. Да не забравяме, че след излизането на Англия, Франция е единствената нуклеарна мощ в Европейски Съюз и с доста опит по целия свят в областта на сигурността и защитата. Това може да е опция на президента Макрон да показва водачество в областта на защитата, на сигурността. Този опит на президента Макрон е обмисляне по сюжети. Когато изключим който и да е сюжет, може да бъдем сюрпризирани. Основният проблем на Европа, че в тези 24 години на ХХI век бе изненадвана няколко пъти и то стратегически ”, сподели още Шаламанов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР