Това заяви заместник-председателят на БСП Кристиан Вигенин в предаването Още

...
Това заяви заместник-председателят на БСП Кристиан Вигенин в предаването Още
Коментари Харесай

Вигенин: Без БСП не може да се постигне устойчиво управление

Това съобщи заместник-председателят на Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия.

По думите му няма никакво съмнение кой е претендентът за президент на Българска социалистическа партия, наблягайки, че номинациите от партийните структури са завършили с доста огромно болшинство в интерес на Радев и Йотова.

" Принципната поддръжка за кандидатурата на Румен Радев и Илияна Йотова беше дадена още през април ", напомни Вигенин.

Що се отнася до парламентарните избори, социалистът уточни, че чака идната седмица да станат ясни водачите на листите на левицата, а по-късно да се реши и целия им състав. " Смятаме да се представим на тези избори задоволително безапелационно, с цел да бъдем решителен фактор в идващия парламент ", акцентира Кристиан Вигенин.

" Има още доста въпросителни към новия план " Продължаваме промяната ". Засега това е един бизнес план и следва доста време да мине да забележим дали това ще е една устойчива партия с ясни хрумвания и правила. Предстои да забележим хората в тази групировка, техните хрумвания и политики. Това, което досега сме чули и видели е много частично ", разяснява още Вигенин. Според социалиста няма по какъв начин да бъде отречено, че двамата водачи на тази групировка са употребявали присъединяване си в служебния кабинет, с цел да натрупат известност и сега капитализират присъединяване си в кабинета с образуването на този план. " Не виждам това като опит на президента да дирижира обстановката в идващото Народно заседание ", уточни Вигенин.

" Смятам, че в 45-ото и 46-ото Народно заседание хората видяха в Българска социалистическа партия една рационална групировка, която се пробва да сътвори естествена среда, в която партиите да могат да си приказват за това какво може да се направи, с цел да се стабилизира страната, с цел да се вземат решение тежките проблеми с инфлацията, цените на тока, приходите - всичко това, което може да бъде решено единствено от едно стабилно държавно управление, подкрепено от Народното събрание ", сподели още Кристиан Вигенин. Той съобщи, че без Българска социалистическа партия не може да се реализира стабилно ръководство.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР