Това заяви Венеция Ангова от Продължаваме промяната в предаването Офанзива

...
Това заяви Венеция Ангова от Продължаваме промяната в предаването Офанзива
Коментари Харесай

Венеция Ангова за Nexo: Отново е някаква формула на спекула, която се опитват да лансират от ГЕРБ

Това съобщи Венеция Ангова от „ Продължаваме промяната ” в предаването „ Офанзива ” по NOVA NEWS във връзка следствието против Nexo.

 

„ Нямаме връзка с Nexo, не сме получавали дарения и това още веднъж е някаква формула на далавера, която се пробват да стартират сътрудниците от ГЕРБ. Не ме тормози замесването на името на депутата от Политическа партия Настимир Ананиев, той изясни, че е имал компания, която е напуснал 2021 година, която е имала активност. Това е опит да се окаля компанията му ”, съобщи Ангова.

 

Относно срещата, проведена в Министерството на финансите по времето, когато Асен Василев бе министър и разискване да се употребява системата „ Борика ” за разплащане с криптовалута, тя счита, че партията й не е уязвима. „ Среща е имало, да, задачата е била да се разиска към този момент задвиженото законодателство на европейско равнище ”.

Относно изявлението на вицепрезидентът Илияна Йотова постоянният кабинет да продължи политиките на служебното държавно управление, Ангова сподели:

 

„ Аз съм в потрес, че има такова тълкувание за продължение на политиките на служебния кабинет. Не ми се влиза в режима да проучвам какво е имал поради създателя на творбата. Можеше да се даде малко повече време и преди втория мандат. Струва ми се, че се бърза в посока избори ”.

 

За възможните съдружни политики, тя сподели: „ Демократична България има допирни точки с огромна част от нашите политики, изключително тези, които са по-вдясно. Няма да влизаме в държавно управление „ Вежди Рашидов ”, не виждам по какъв начин с ГЕРБ можем да участваме в каквато и да е форма на ръководство. Дали бихме подкрепили механически кабинет, следва да забележим ”.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР