Това заяви в студиото на БНТ Настимир Ананиев - заместник-председател

...
Това заяви в студиото на БНТ Настимир Ананиев - заместник-председател
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Самолетът с мигранти не беше скрит

Това съобщи в студиото на Българска национална телевизия Настимир Ананиев - заместник-председател на ПГ на " Продължаваме Промяната - Демократична България ".

 

" Четирихилядници " са аватари на режима, който стартира една война преди две години, и които се пробват по всевъзможен метод да нападат доста европейски държавни управления и българското е едно от тях ", уточни той. По думите му казусът с това, което се е случило на летището през вчерашния ден, е, че всичко се е пренесло в Народното събрание.

 

" Чухме тежки внушения, декларация от Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия, които целяха да внушат боязън, да уплашат хората ", безапелационен бе той.

Ананиев означи, че на летището са кацнали общо 25 индивида - 18 мигранти са били декларираните за връщане от Австрия и 7 от други страни, и добави:

 

" Миналата година имаме 566 екстрадирани мигранти - хора, които се върнати в трети страни или са екстрадирани от България, а сме приели назад единствено 113. Имаше публична информация, че са били декларирани 193-ма, а единствено 113 са върнати. "

 

Народният представител акцентира, че не може да се подпише анекс към европейски правилник:

 

" Може да има протокол, подписан сред България и Австрия, само че рамката е Дъблинския правилник, който се съблюдава от безусловно всички европейски страни ", съобщи националният представител и посочи: " Този правилник е подписан първо от 2007 година от Сергей Станишев от Българска социалистическа партия, а през 2013 година, когато още веднъж управляваше Българска социалистическа партия, които през днешния ден от трибуната правеха заявления и се възмущаваха, те са подписали този правилник, който ние съблюдаваме от 10 години. "

Според него " положителната вест " е, че в Европа е контрактуван пакта за миграция, който ще бъде подписан през април.

 

" Там контрактуваното не е хората, които влизат в една страна, да остават там, а всички европейски страни солидарно да поемат този напън и да бъде основано на величина на страната. Всъщност България ще бъде облекчена след месец април, защото ние подписваме този пакт ", посочи Ананиев.

 

Според него, с помощта на пакта за миграция " българската граница ще бъде най-защитена Европейски Съюз, тъй като и Германия, и Франция, и Австрия ще имат интерес нашата граница да е предпазена като външна за Европейски Съюз, с цел да не влизат мигранти, които да доближават и до техните страни. "
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР