Бритни Спиърс е в безопасност у дома, след като парамедици

...
Бритни Спиърс е в безопасност у дома, след като парамедици
Коментари Харесай

Бритни Спиърс се сби с приятеля си, мести се в Бостън

Бритни Спиърс е " в сигурност вкъщи ", откакто парамедици реагираха рано сутринта в четвъртък, 2 май, на сборичкване сред поп звездата и нейния другар Пол Ричард Солиз в хотел в Лос Анджелис, оповестиха два източника, близки до Спиърс.

Спиърс е наранила крайници си и не е била лекувана от медицински личен състав, който е бил извикан в Шато Мармон, споделиха източниците, добавяйки, че Спиърс си е тръгнала със лична защита и без приятеля си, заяви NBC News .

В Instagram в четвъртък следобяд Спиърс сподели, че е усукала глезена си и парамедиците се появили на вратата й " нелегално ".

Те не влезнали в стаята й, сподели тя, само че се почувствала " безусловно унизена " и добави, че се мести в Бостън.

Представители на Спиърс не дадоха отговор незабавно на искане за коментар по отношение на този съответен случай.

Говорител на пожарната в Лос Анджелис не разпознава Спиърс като гласът от позвъняване на 911 в Шато Мормон, само че удостовери, че парамедиците са били изпратени в хотела в четвъртък сутринта след известие, че жена е ранена.

Обаждането е получено в 00:42 ч., съгласно представителя Брайън Хъмфри.

Хъмфри сподели, че не е ясно дали парамедиците са се натъкнали на лицето, което съгласно известията е било ранено, както и дали са предложили здравна помощ.

На адреса не са били извикани чиновници на реда и парамедиците са напуснали в 1:17 сутринта, сподели Хъмфри.

Той сподели, че пожарната на Лос Анджелис няма неотложен коментар по отношение на обявата на Спиърс в обществените медии.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР