Това заяви в предаването Алтернативата журналистът Веселин Дремджиев. Неговото предаване,

...
Това заяви в предаването Алтернативата журналистът Веселин Дремджиев. Неговото предаване,
Коментари Харесай

В. Дремджиев: Едно време хората слушаха пропагандата с едно ухо. Сега не проверяват фактите

Това съобщи в предаването " Алтернативата " журналистът Веселин Дремджиев.

Неговото предаване, което е сериозно към властта, спря да се излъчва, а като претекст бяха посочени търговски разногласия. Не се изключва обаче да става дума за напън. В последна сметка казусът бе позволен, а предаването - върнато.

" Борисов споделяше, че митингите от лятото са били опит за прелом. Всъщност превратът съумя, само че той съумя в трите съществени медии - bTV, Нова и Българска национална телевизия. След като е допустимо тези три да се включват онлайн и да предават картина от Фейсбук профила на министър-председателят в оставка, който приказва като политическо лице, очевидно, че превратът е съумял в медийната му част. А тя е извънредно значима за това, което следва - изборите. Може да не си на власт, само че в случай че имаш лоби в най-големите малките екрани, твоето доминантно място е обезпечено, най-малко до юли ", разяснява още Дремджиев.

" Вярвам, че в действителност ще победим най-после. Иначе за какво го вършим? Какъв е смисълът? Много постоянно виждам децата, младите. Няма метод човек да не се окуражи. От там стартира сриването преди изборите - когато студентите и младите останаха у дома и гледаха напоителните му изказвания. В един миг видяха, че зад страхотните лафове, които ги забавляваха, има друга реалност и започнаха да се осъзнават ", уточни още Дремджиев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР