Това заяви в ефира на Нова телевизия бившият зам.-министър на

...
Това заяви в ефира на Нова телевизия бившият зам.-министър на
Коментари Харесай

Милен Керемедчиев: Страната ни е е готова да влезе в Шенген frognews.bg

Това съобщи в ефира на Нова телевизия някогашният зам.-министър на външните работи Милен Керемедчиев.

 

" Ако не убедим Австрия и Нидерландия до края на годината, че можем да станем пълноправни членове, ще би трябвало да се върнем в първичното предложение да влезем на две степени - с летищата и пристанищата ни, където няма нито една рецензия по отношение на сигурността, а сухопътната граница, която е главен проблем да оставим на идващ стадий ", изясни експертът.

 

Във връзка с проблема с шпионите ни във Англия, Керемедчиев уточни, че съветските служби в Европа и във Англия употребяват главно жители на Европейския съюз, защото те имат по-лесен достъп до разнообразни страни.

 

По думите му въпросните шпиони се употребяват за снабдяване на информация и предаване на данни от общността, където живеят и се търсят хора, които " минават под радара " и не будят подозрение.

 

" А едно от качествата, които търсят хората, които са по-високо във веригата в тази добре готова конструкция е наивността, която е доста типична и е причина да станеш проводник на информация ", счита той.

 

Бившият зам.-министър на външните работи разяснява и абсурда с съветските шпиони в църквата в София.

 

" Руската черква оптимално взе участие в съветската политика, тъй че не се колебая и новият делегат да има такава задача ", добави Керемедчиев.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР