Това заяви председателят на Парламентарната комисия по въпросите на децата,

...
Това заяви председателят на Парламентарната комисия по въпросите на децата,
Коментари Харесай

Славчо Атанасов: 80 % от оборотите на заведенията да се плащат от държавата!


Това съобщи ръководителят на Парламентарната комисия по въпросите на децата, младежта и спорта и народен представител от НФСБ пред телевизия " България он Ер ".

Парите за спортните клубове нарастват от  6, 9 млн.лв. на 13.4 млн.лв. За спортни обекти и уреди нарастването е от 3, 7 млн. лева на 7.1 млн. лева, като част от тези средства ще бъдат изразходвани въз основа на взаимна годишна стратегия за спортни уреди в учебните заведения, уточни Атанасов. За стратегия " Младите в деяние "   средствата нарастват от 3, 4 млн.лв. на 6,9 млн. лева

За първи път, в осъществяване на признатите промени в Закона за хазарта през настоящата година,  в бюджета на Министерството на младежта и спорта за 2021 година е очакван трансфер в размер на  3,4 млн.лв. за действия, финансирани от Национален фонд " Култура ".

Водим война, само че тя е с незабележим зложелател, здравната система е пред срив, лекарите изнемогват – по тази причина ограниченията са наложителни, някои даже – закъснели, разяснява обстановката.

НФСБ ще предложи действителни ограничения в помощ на затворените бизнеси. Една от тях е 80 % от оборотите на заведенията да могат да се заплащат от страната, уточни.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР