Това заяви председателят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател

...
Това заяви председателят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател
Коментари Харесай

Цветанов: Аз съм най-големият лобист за прозрачността и справедливостта


Това съобщи ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов в предаването "Годината " по радио Дарик, разяснявайки изказванието на президента Румен Радев, че избора на изтребителите F-16 е плод на лобизъм. "Аз съм най-големият лобист за прозрачността и справедливостта. Отстрани можеш да бъдеш наставник и да даваш квалификации на който и да било. Искам да напомня по какъв начин служебното държавно управление на Радев бързаше да вземе решение и то след парламентарните избори, с цел да реши въпроса с изтребителите. Искам да попитам имало ли е някакви зависимости по това време при взимането на едноличното решение за избора на самолета? ", сподели още Цветанов.
За измененията в Наказателния кодекс ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ, уточни, че няма да поддържа ветото на президента, защото в тази ситуация смяната е в благозвучие на европейските правила и единствено в изключителни случаи.
По тематиката за Истанбулската спогодба Цветанов уточни, че са импортирани законопроекти, които ще подсигуряват отбраната на българските дами от домашно принуждение. "Стабилност " е думата на Цветанов за 2018 година.novini.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР