Това заяви председателят на Бюджетната комисия в НС Любомир Каримански

...
Това заяви председателят на Бюджетната комисия в НС Любомир Каримански
Коментари Харесай

ИТН готови да се приеме антикорупционен закон, но е важно какъв

Това съобщи ръководителят на Бюджетната комисия в Народно събрание Любомир Каримански преди постоянното й съвещание.

Условие първо да се одобри антикорупционно законодателство и Рашков да бъде определен за началник на комисията сложиха от “Продължаваме промяната” след срещата си с Българска социалистическа партия. Партията на Кирил Петков счита, че това ще е тест за болшинството в Народното събрание. От левицата също показаха, че такова изискване е сложено. Корнелия Нинова изясни изрично, че за състав на държавно управление и министър председател няма да се приказва, преди да е несъмнено, че обединението разполага с най-малко 121 депутати, които да са съгласни за политики и листата със закони, които подсигуряват Плана за възобновяване и резистентност.

“Според мен е по-важно какъв закон ще одобряват, тъй като ние не вършим закона съгласно индивида, а вършим закона да бъде резистентен, да бъде постоянен във времето и не е належащо да променяме един закон постоянно. Това е задачата – законодателството да бъде устойчиво “, акцентира Каримански.

От “Има подобен народ” са обнадеждени, че третият мандат ще бъде осъществен, уточни Любомир Каримански. Формацията има свои оферти за управническата стратегия. Това, което за видели от Политическа партия, Българска социалистическа партия, Демократична България се препокривало с предходното съдружно съглашение. Каримански се разгласи за завършек на острата изразителност сред Има Такъв Народ и Политическа партия.

“Смятам, че има доста по-важни неща, като това да устоим на рецесията, която се задълбочава, на рецесията, която ни чака вероятно”.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР