Това заяви пред журналисти председателят на парламентарната група на Има

...
Това заяви пред журналисти председателят на парламентарната група на Има
Коментари Харесай

Казусът “Йоловски”: Още 11 души викат на разпит след Тошко Йордан...

Това съобщи пред публицисти ръководителят на парламентарната група на " ИТН " Тошко Йорданов, който се яви на разпит в Софийската градска прокуратура във връзка изказванията на министъра на електронното ръководство Александър Йоловски, че по отношение на него са били отправени закани от съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков и един от предшествениците му на поста - депутатът Божидар Божанов, които са го принуждавали да подписва контракти с избрани компании. 

 

Според Тошко Йорданов всички, участвали на този диалог, ще бъдат привикани, с цел да бъдат разпитани.

 

“Тук става дума за корупция в големи размери и закани и освен това от водача на ръководещата политическа партия Кирил Петков, някогашен настоящ министър, Божидар Божанов.  Те, в случай че не извърнат внимание, ще е закононарушение, извинявайте. Той е удостоверил, доколкото разбрах, министърът на електронното ръководство ”, разяснява Йорданов.

Йоловски заприказва за оказван против него напън часове преди първия тур на изборите на 29 октомври, които се организираха на фона на голям скандал - отчетът на ДАНС, който накара ЦИК да анулира машинното гласоподаване на първия тур.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР