Това заяви пред bTV политологът Любомир Стефанов във връзка с

...
Това заяви пред bTV политологът Любомир Стефанов във връзка с
Коментари Харесай

Любомир Стефанов, политолог: Законодателството в момента е „на трупчета”

Това съобщи пред bTV политологът Любомир Стефанов по отношение на бъдещето на кабинета „ Денков-Габриел ” и това дали се стигне ли до ротация.

 

" В момента приказваме за преформатиране на целия диалог. Сигналите са към този момент изпратени. Ясно е какво се случва. Движение за права и свободи си почисти имиджа и сподели, че е незаобиколим фактор в конституционното болшинство. Българска социалистическа партия са непредвидими и неконтролируеми. Има Такъв Народ могат да бъдат вразумени. Доверието към институциите като цяло е мощно отслабено. Полицаите не би трябвало да се крият в храсталаците. Законът е един за всички. Когато това стартира да се наслагва като чувство, обединението си е свършила работата ", означи специалистът.

 

Политологът Румяна Коларова от своя страна изрази мнение, че и сегашното, и бъдещето на това държавно управление зависят не от помирение, а от степента, в която ще могат да работят дружно и да реализират действителни управнически цели.

 

" Въпросът не е какви са връзките посред им, а какъв е резултатът, до който стигат ”, означи Коларова.

 

По думите й би трябвало да се гледа законодателната активност в Народното събрание и изборът на хора в органите с изминал мандат сега.

 

Бившият министър Мирослав Севлиевски пък даде две оферти, които щели да покажат, че ръководството прави работа. 

 

„ Веднага да анулират мораториума за изследване на газ в България. „ Атака ” го наложи преди десетина години. Пагубно е за България, би трябвало да бъде отстранено, обслужва съветските ползи. Второ – да пуснат безвъзмездни нощни влакове от София до Бургас и Варна, с цел да могат младите да вървят без пари на море това лято. Това могат да създадат в този момент, когато гледат бюджета ”, уточни той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР