Това заяви пред bTV евродепутатът Радан Кънев. Кънев бе категоричен,

...
Това заяви пред bTV евродепутатът Радан Кънев. Кънев бе категоричен,
Коментари Харесай

Радан Кънев: Хората искат Борисов и Доган да са изолирани от властта

Това съобщи пред bTV евродепутатът Радан Кънев.

Кънев бе безапелационен, че би трябвало да се направи оптимално изпитание по законодателен път да се осъществят промени в правораздаването, само че съобщи - рано е да се изключи опцията за конституионно болшинство.

" Не бих изключил елементарно опцията да има конституционно болшинство за нещо, което желае цялото общество. Има лични проблеми - Бойко Борисов, който смята, че Иван Гешев го закриля и разпъва своя чадър над него. Виждаме, че за Делян Пеевски и Ахмед Доган Гешев и Цацаров са свещени крави. И не подценявайте опцията по законодателен път да се реализиран основни промени. В Европа видяхме пламенна отбрана на Иван Гешев от страна на евродепутатите на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Ще има такава и за Сотир Цацаров ", уточни още Кънев.

Той разяснява и днешното решение на изпълнителната власт да отзове Пламен Георгиев като консул във Валенсия. По думите на Кънев в българската администрация има доста политически назначения.

" Външната политика също е подобен образец, нищо ново, доста положително обръщение на премиера Петков, нека има и развиване. Георгиев беше абсурден при назначението си на позицията. Интересното е, че министър председателят сподели не, че ще го смени, а че това е краят на политическите назначения и явно това ще е политиката на държавното управление ", добави Кънев.

Той разяснява и разликите, които имат партиите в обединението.

" Аз съм сигурен, че за Българска социалистическа партия като партия обединението с Демократична България по никакъв начин не е лесна. Мога да кажа, че за нас е доста сложна, само че упованието на хората, които ни поддържаха, беше такова – да се отстрани Борисов и Движение за права и свободи от ръководството, и да има нова формула “, сподели Кънев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР