Това заяви по bTV проф. Михаил Константинов. По думите му

...
Това заяви по bTV проф. Михаил Константинов. По думите му
Коментари Харесай

Люта Битка Между Румен Радев И Бойко Борисов! Ето Кой Ще Излезе Победител!

Това съобщи по bTV проф. Михаил Константинов. По думите му страната ни има други надалеч по-важни проблеми за решение.

Професорът счита, че споровете сред Българска социалистическа партия и ГЕРБ въпреки всичко се случват с разрешението на водачите.

„ Там играта е многопластова, най-после водачът ще скочи и ще има обществени плесници ”, счита Константинов.

На въпрос дали страната ни в действителност е водач на Балканите, професорът отговори, че " заради разнообразни аргументи започваме да ставаме, което е огромна отговорност за България ".

Международното право е повече от неуместно сега, означи Константинов във връзка извършения в Каталуния референдум за самостоятелност.

По думите му то се крепи на два съществени правилото – единият е за неприкосновеност и святост на границите, а вторият – правилото за право на самоопределение на народите.

Ако Мадрид бяха оставили референдумът да се организира обикновено, най-вероятно щяха да завоюват последователите за оставането. Това обаче означаваше да се признае това като средство за законно разискване на въпроса. Тогава земята на баските щеше да изхвърчи, разяснява Константинов.

Следващата страна, която ще последва Каталуния е Шотландия. Тя ще излезе от Англия и има съображение, тъй като след Брекзит изискванията са други. Шотландия ще се отдели и отива непосредствено в Европа, безапелационен бе Михаил Константинов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР