Това заяви от парламентарната трибуна Костадин Костадинов от “Възраждане”. Партията

...
Това заяви от парламентарната трибуна Костадин Костадинов от “Възраждане”. Партията
Коментари Харесай

Костадинов нарече ”фашистка измет” протестиращите пред НС вчера

Това съобщи от парламентарната естрада Костадин Костадинов от “Възраждане”. Партията му през вчерашния ден стана обект на националното неодобрение пред Народното събрание, а в по-късните часове се стигна и до конфликти.

Костадинов дефинира дейностите като неприемливи, а нощес пред публицисти уточни, че симпатизантите на “Възраждане” в никакъв случай не са си разрешавали да се държат по този метод и да бъдат нападателни. Историята обаче помни друго и то не се случи доста от дълго време. Преди месеци пред Народно събрание се организира митинг срещу зелените документи за COVID-19, проведен точно от партия “Възраждане”. Симпатизантите налитаха на публицисти, а също така се пробваха да нахлуят в постройката на Народното събрание след апели от самите депутати на Костадинов.

При коментара си на вчерашните събития Костадинов бе малко по-обран като назова протестиращите “платени от непознати посолства”. Днес водачът на “Възраждане” е даже по-краен и ги дефинира като “фашистка измет”.

От трибуната на Народно събрание водачът на най-малката парламентарно показана партия заприказва с подигравка за “спонтанността” на зародилите митинги, “спонтанността” на напечатаните плакати и “спонтанното присъствие” на публицистите от всички национални медии на място.

И тъй като не мога да приказвам за другото, тъй като не съм чула и видяла, а служа си с обстоятелства, ще приказвам за публицистиката.

Знам, че сте привикнали да вършиме какви ли не внушения. Но господин Костадинов, не е изключително изненадващо наличието на национални медии към постройката на Народното събрание в парламентарен ден, в който се разисква на първо четене актуализацията на бюджета, скарал обединението. Не е извънредно наличието на медии на всеобщо събитие, изключително поради, че се случва в центъра на столицата. Две от трите национални малките екрани са на няколко минути с кола от постройката на Народно събрание, не е мъчно да се активизират и други медии. Редакции на редица уеб сайтове са в центъра на столицата.

А за “фашистката измет” имам единствено един въпрос - себе си ли визирате? Питам единствено.

Джесика Вълчева
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР