Това заяви министърът на външните работи на страната Урмас Рейнсалу"Естония

...
Това заяви министърът на външните работи на страната Урмас Рейнсалу"Естония
Коментари Харесай

Естония призовава да се забрани влизането на руснаци в ЕС

Това съобщи министърът на външните работи на страната Урмас Рейнсалу

"Естония счита, че е належащо в идващия пакет от наказания да се включи възбрана за съветските жители да получават визи за влизане в Европейския съюз ", съобщи министърът на външните работи на страната Урмас Рейнсалу, представен от Bloomberg, съобщи.

Според него, самодейността ще даде отговор на съветската инвазия в Украйна "чрез спомагателни наказания и усилване на изолацията на Русия ". По време на визитата си в Киев външният министър на Естония съобщи, че към идващия пакет от наказания би трябвало да бъде добавена мярка като възбрана за издаване на входни визи за съветски жители в целия Европейски Съюз.

По-рано той означи, че на срещата на външните министри на Европейски Съюз, планувана за август в Прага, ще показа концепцията за въвеждане на ограничавания за пътешестване на руснаците в общността на територията на целия Европейски Съюз. Рейнсалу също по този начин посочи, че естонските управляващи обмислят въвеждането на предписание, което да задължава съветските жители, влизащи в републиката, да заявяват на границата позицията си за войната в Украйна. Този принцип се предлага да се ползва и за приемане на естонско поданство посредством натурализация, сподели той.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР