Това заяви Мелания за Fox News. Мисля, че постигнахме много

...
Това заяви Мелания за Fox News. Мисля, че постигнахме много
Коментари Харесай

Мелания обяви, че може отново да стане първа дама на САЩ

Това съобщи Мелания за Fox News. „ Мисля, че постигнахме доста през четирите години на администрацията на Тръмп “, сподели Мелания Тръмп. „ Никога не казвай в никакъв случай “, сподели тя в отговор на въпрос дали би могла да живее още веднъж в Белия дом, в случай че брачният партньор й се кандидатира за преизбиране.

Тя разяснява и изявленията за нея по време на мандата на Доналд Тръмп като президент. Мелания упрекна медиите в пристрастия и " явни " двойни стандарти.

По-рано бе обявено, че съгласно Стефани Уинстън-Уолкоф, експриятелка и асистентка на Мелания, някогашната първа дама е същият манипулатор като Тръмп.

Уинстън-Волкоф сподели, че това е брак по сметка, който Мелания е сложила в услуга за пробутване на нейния и фамилния бизнес и финансови ползи.

„ Последните 20 години на Мелания бяха доста динамични: от млада, само че незабелязвана манекенка, до срещата с Доналд, раждане на наследник, приемане на поданство на Съединените щати – и в този момент, 10 години по-късно, тя е първата дама на страната! " –...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР