Това заяви Мая Манолова от “Изправи се.БГ! Ние идваме” на

...
Това заяви Мая Манолова от “Изправи се.БГ! Ние идваме” на
Коментари Харесай

Манолова слага на диета от властта ГЕРБ и ДПС

Това съобщи Мая Манолова от “Изправи се.БГ! Ние идваме” на брифинг пред Министерския съвет. ИБГНИ припозна като свои сътрудници планът на някогашните служебни министри Кирил Петков и Асен Василев, както и “Демократична България”.

Разговори сред новия политически състезател и “Изправи се.БГ! Ние идваме” ще има при започване на идната седмица. Това се случва откакто Манолова протегна ръка и изиска взаимно явяване на изборите с “Продължаваме промяната”. Това пожелаха и от “Демократична България”, само че планът на Петков и Василев избра за мандатоносители обединенията “Волт” и “Средна европейска класа”. Остават отворени обаче за следизборна коалиция.

“Ние сме отворени и ще участваме в подписването на съглашение, което да подсигурява, че ще има болшинство на почтените и държавно управление на смяната в 47-о Народно събрание”, безапелационна бе Манолова.

ИБГНИ изиска и оставката на енергийния министър Андрей Живков. Поводът - високите цени на електрическата енергия, които провокираха напрежение през последните дни. Манолова изиска отговорност да понесе и енергийният регулатор.

Манолова прикани страната да поддържа бизнеса и семействата и да поеме разликата сред действителната и прогнозната цена на тока за бизнеса, избрана от КЕВР – 120 лева.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР