Това заяви кандидатът за кмет на столицата, издигнат от Партията

...
Това заяви кандидатът за кмет на столицата, издигнат от Партията
Коментари Харесай

Красимир Стойчев: Мравуняците са по-организирани от София в момента

Това съобщи претендентът за кмет на столицата, повдигнат от „ Партията на зелените ”

Един мравуняк наподобява много по-организиран, в сравнение с София сега. Това сподели в студиото на „ Пресечна точка ” претендентът за кмет на София, повдигнат от „ Партията на зелените ” - Красимир Стойчев. Той е сполучлив предприемач и създател на първия мобилен оператор в България. Стойчев акцентира, че не разисква хора, а хрумвания. Такива обаче не чул от своите съперници досега.

Попитан какво мисли за Паметника на Съветската войска, той отговори, че би могло монументът да бъде сканиран, на негово място да има холограма, а Княжевската градина да бъде превърната в притегателно място за туристи.

По отношение на паркирането в столицата, претендентът за кмет на „ Партията на зелените ” съобщи, че паркингите са задоволително, изключително тези към метростанциите. По думите му обаче би трябвало да се изградят и нови многоетажни, а зоните в централната част на града да се менажират по напълно друг метод. Красимир Стойчев е безапелационен, че трафикът в София може да спадне с най-малко 20%, в случай че бъде оценен вярно.

Идеята му във всеки квартал да има полицейско ръководство не изисквала доста запаси, твърди той. „ Работата на патрулните служители на реда не е да наблюдават за скорост. Това е работа на технологиите. Това е интелигентна София. На всяко кръстовище има камери. Те могат да бъдат ръководят в синхрон ”, счита претендентът за кмет. Според него цялата полиция в столицата би трябвало да премине под управлението на градоначалника, както било в целия свят.

„ Един мандат ще ми бъде задоволителен, в случай че имам поддръжката на съпартийците си в Столичния общински съвет, да направя София един превъзходен град ”, съобщи Стойчев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР