Това заяви Ивайло Мирчев от “Демократична България в ефира на

...
Това заяви Ивайло Мирчев от “Демократична България в ефира на
Коментари Харесай

Мирчев: Притиснат в България, Гешев неуспешно пробва да си изпере имиджа в САЩ

Това съобщи Ивайло Мирчев от “Демократична България ” в ефира на “Честно казано с Люба Кулезич ”.

 

Вчера прокуратурата отговори на някогашния народен представител, че Иван Гешев е бил в отпуск по време на едноседмичната си аудиенция оттатък Океана, а визитата не било финансирано от бюджета на държавното обвиняване.

 

“Цената на сходни молитвени закуски нормално е петцифрена в долари. За всички стана ясно, че Гешев се провали. Той не просто не видя Байдън, а отиде на конференция за съветското въздействие, проведена от конгресмени с меко казано противоречива известност ”, съобщи Мирчев.

 

Според него механизъм за надзор на основния прокурор рано или късно ще бъде признат и представители на “Демократична България ” ще внесат своето предложение още в първия ден на 49-ото Народно заседание. Мирчев дефинира различния законопроект на “Възраждане ” по тематиката за безразсъден, тъй като той планува Гешев да бъде разследван от заместника си - предложение, което ГЕРБ комфортно поддържа.

 

Мирчев обясни още, че по персонално предписание на Бойко Борисов депутатите на ГЕРБ са дали своят вот в услуга на Алексей Петров - Трактора и в ущърб на приемането на България в еврозоната.

 

Бившият народен представител подсети, че пет партии в 48-ото Народно заседание са бламирали измененията в Кодекса за застраховането, с цел да не се постанова застрахователни компании като тази на Трактора да заплащат за зелена карта.

 

Това обаче е едно от техническите условия за влизането ни в еврозоната на 1 януари 2024-а година, а Мирчев напомни думите на сътрудника си Мартин Димитров, че ГЕРБ и компания са продали мача за еврото. “Клетвите на народните представители да служат на ползите на страната не трябва да са празни приказки.

 

Когато националният интерес на България е заплашен, тъй като един осигурител не желае да извърши условието на Европа и да си заплаща, притеснително е цели пет партии да застават на негова страна.

 

Оказва се, че всички обичат Трактора ”, сподели още Мирчев. Добавката в Кодекса за обезпечаване, препоръчана от служебното държавно управление и съгласувана с Брюксел, бе саботирана в парламентарната икономическа комисия от ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, “Възраждане ” и “Български напредък ”.

 

На въпрос по отношение на обвиняванията против някогашния министър на енергетиката Александър Николов Мирчев съобщи, че това е следващата прокурорска акция в жанр NEXO.

 

Доскорошният депутат чака още сходни офанзиви до края на предизборната акция, тъй като те са в интерес на Бойко Борисов и партията му.

 

Въпреки това, Демократична България и Политическа партия ще се борят за първото място и даже без 121 депутата, ще търсят поддръжка за държавно управление на малцинството към към този момент декларираните пет целта - присъединение към еврозоната и Шенген, приемане на законите по Плана за възобновяване и резистентност, депутинизация на България и освобождение от съветското въздействие в армията, спецслужбите и енергетиката, и правосъдна промяна и господство на правото.

 

“Ако ГЕРБ е същински евроатлантическа мощ, ще поддържа такова държавно управление на малцинството, без да влиза в коалиция с нас. Ако не го направи, ще би трябвало да носи отговорност пред своите гласоподаватели за какво отиваме на парламентарни избори за шести следващ път ”, заключи Мирчев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР