Това заяви Деница Сачева, която беше част от преговорния екип

...
Това заяви Деница Сачева, която беше част от преговорния екип
Коментари Харесай

Деница Сачева: Нулева е възможността Росен Желязков да е служебен премиер

Това съобщи Деница Сачева, която беше част от преговорния екип на ГЕРБ при диалозите за първия мандат.

" Уморих се последните три години да одобрявам закони под напън, с цел да няма укор, че от ГЕРБ сме статукво. ПП-ДБ упражняват служебно принуждение. Не е обикновено три години да се приказва за Конституцията, а когато има промени, от ПП-ДБ да декларират, че има нещо, което не им харесва. ", сподели още Сачева.

" Нулева е опцията Росен Желязков да е длъжностен министър председател ". Той е представител на Народното събрание, а той ще е настоящ, разкри Деница Сачева и добави:

" Преговорният екип на ГЕРБ-СДС влезе с желание да реализираме съглашение за държавно управление. Но то трябваше да регистрира ползите на гласоподаватели. Не можем да работим под непрекъснати упреци и някой да би трябвало да се потвърждава пред Кирил Петков и Асен Василев ", разяснява депутатът от ГЕРБ.

" По време на договарянията ПП-ДБ започнаха един пазарлък, а Кирил Петков говореше за " договорка ". После Асен Василев счупи телефона на Бойко Борисов от звънене и пристигна в кабинета на Борисов без Петков, очевидно той е водачът в Политическа партия ", сподели Сачева.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР